Jótündér

2021. január 04. 14:29

Az újabb NER-cinizmust érhetjük tetten.

2021. január 04. 14:29
Árpási Bence
Népszava

„Minden politika, fiam - A tanú egyik legendás mondatának igazságát azok is megtapasztalják, akik amúgy messziről kerülik a közéleti kérdéseket, és történetesen a TV2 valamely kábelcsatornáját nézik. A sok hirdetés között manapság fel-fel tűnik néhány figyelemreméltó, ráadásul közvetlenül a filmek előtt, hogy még véletlenül se lehessen elkerülni. »A kikapcsolódást a Mészáros és Mészáros Kft. támogatja« – zengi kellemes hangon a pár másodperces spot.

Mivel a V-híd vagy éppen az R-Kord reklámja is látható a csatornákon, aligha a vállalatcsoport termékeinek eladását akarják fellendíteni ilyen módon. Én legalábbis nem éreztem égető szükségét, hogy a feleségemet a közelgő születésnapja alkalmából egy útfelújítással, netán villamosított vasúti pályával lepjem meg. (Hová rejthetném bármelyiket is a zuglói panelban?) Mivel a reklámok alapvető célja nem teljesül, így alighanem az újabb NER-cinizmust érhetjük tetten. Minden néző orra alá oda akarják dörgölni, ki a nemzet jótevője, aki olyan nagyvonalú és jóságos, hogy a magyarok otthonába elhozza a filmeket. A pár másodperces kis hirdetések pontosan beleillenek abba az imázskampányba, amit a felcsúti milliárdos gépezete indított.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kristály
2021. január 04. 22:38
Inkább egy Mészáros jotékonysági kisfilm mit a Ti gender filmetek még a macskám lyuka is összeszorúl.
néhai Ch.Pilot
2021. január 04. 18:13
Bevezethetnék már a villanyt a Népszava szerkesztőségébe. Nagy ott a sötétség... :-)
zakar zoltán béla
2021. január 04. 17:17
ÁBh?
balbako_
2021. január 04. 17:16
Amikor Mészáros egy milliárddal támogatta a vírus elleni küzdelmet, vagy több esetben 100 milliókkal támogatott beteg gyermekeket arról nem tud a (Mosdatlan) Népszaga. Érdekes Ferenc testvér, aki saját állítása szerint a cégeiből felvett évi 980 milliót feléli (sic!) ebből 20 db legolcsóbb maszkra futotta amit Dobrev Klára nagy csinnadrattával felajánlott egy kórháznak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!