Mandela és Che Guevara

2021. január 22. 06:56

Európában nem PC arról beszélni, hogy valahol mérhetetlen brutalitással számolnak le a fehérekkel.

2021. január 22. 06:56
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Vasárnap

„Dél-Afrikában, amely egykor gazdasági nagyhatalom és atomfegyverrel rendelkező állam volt, és a nemzetközi ellenszél dacára is prosperált, ma évente nagyjából 21 ezer gyilkosság történik. Az ANC-nek (Afrikai Nemzeti Kongresszus) igaza volt abban a ’90-es évek elején, hogy a fehéreknek nem lesz olyan rossz az új rendszerben, mint a feketéknek volt az apartheid alatt – ugyanis a fehéreknek most sokkal rosszabb. Az egy évtizede anarchiába fulladt Irakban nagyjából 50 százalékkel kevesebb gyilkosságot követtek el, mint amennyi jelenleg Dél-Afrikában a búr farmerek ellen történik.

Csakhogy Európában valahogy nem PC arról beszélni, hogy valahol mérhetetlen brutalitással számolnak le a fehérekkel. Hiszen csak fehérekről van szó, azokat meg mindenképpen helyrehozhatatlanul súlyos bűnök terhelik, a kolonizációval olyat húztak maguknak a kozmikus karmabingón, ami az örökkévalóságig megváltotta jegyüket egy horrorvasútra. Ez van, tessék méltósággal kihalni! Ehhez pedig a nemzetközi jobboldal olyan simulékony formációi, mint például a brit konzervatívok, örömest adják a háttértáncot. Beszédes volt a pár évvel ezelőtti reakciójuk is, amit a fehérek földjeit államosítani igyekvő kormányzatnak adtak a kommunistákat idéző tervezetet olvasván. Nem nagyon zavartatták magukat.

Szeretjük az egyenlőség harcosait ünnepelni, mindenki fontos és értékes, minden különbség védendő érték – egészen addig, amíg nem fehérekről, heteroszexuálisokról, vagy keresztényekről beszélünk. Ezek ugyanis meghaladott, pre-egyenlőség-fogalmak. A poszt-egyenlőség világrendje nem lehet elfogadó ilyen retrográd tartalmakkal szemben. A nyugati kultúra lassan egyet jelent az elfogadás és az egyenrangúság nivelláló folyamataival, ám ettől még a materiális világ létezése óta az ember mindig hősökre vágyott, akiket tisztelhet, akikre felnézhet, akiktől ihletet kaphat és akiknek panteont építhet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
heroes_never_die
2021. január 22. 18:06
https://heroesneverdie.blog/2020/08/04/hnd-a-haldoklo-szivarvany/
Kompenzátor
2021. január 22. 13:08
Amiről marhára senki nem mer beszélni az az, hogy a háttérhatalom zsidó fejesei ugyanezt a fehérgyűlölő, fehérirtó helyzetet akarják létrehozni MINDEN fehér országban, és a legtöbb helyen már kb. az út kétharmadánál járnak. Mi ebben is lemaradásban vagyunk a nyugathoz képest... A rohadt Orbán lehet az oka! /szarkazmus
elfújta az ellenszél
2021. január 22. 09:18
A civilizációk harca itt van, akár beszélünk róla akár nem. Lehet nem beleállni, de akkor elsöpör már az első hullám
makám
2021. január 22. 08:27
"a kolonizációval olyat húztak maguknak a kozmikus karmabingón," csakhogy délafriak kb senkifoldje volt. a négerek északról vándoroltak oda amikro futótt a szekér... mint ahogy most európába.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!