A kormány ne nehezítse azok életét, akiknek enélkül is nehéz!

2021. február 02. 11:24

A pénz nem minden. A pénz nem lehet minden.

2021. február 02. 11:24
Munkáspárt
MTI-OS

„A kormány ne nehezítse azok életét, akiknek enélkül is nehéz!

A Munkáspárt úgy véli, hogy a tavaly nyáron életbelépett társadalombiztosítási törvénynek a járulékfizetésre vonatkozó tételei a jelenlegi válságos egészségügyi és gazdasági körülmények között nagyon sok embert súlyos helyzetbe hoznak. Nem mindenki csaló azok közül, aki nem fizeti a járulékot. Sokan nem fizetnek, mert nincs pénzük, mert nincs munkájuk. Nincs munkájuk, mert a környéken nincs munkahely. Nincs pénzük, mert a családfenntartó meghalt. Nincs pénzük, és kilátásuk sincs pénzre, mert kiszorultak a társadalom perifériájára. A járványnak még nincs vége. Nincs elég vakcina. Még sokan lesznek betegek, még sokan fognak meghalni. Még sokan fogják a munkájukat elveszíteni. Még sokan válhatnak elesettekké és védtelenekké. A Munkáspárt követeli: a kormány az év végéig ne alkalmazza a társadalombiztosítási törvény vonatkozó részeit, ne nehezítse azok életét, akiknek e nélkül is nehéz! Ez idő alatt gondolkodjon el a kormány, és vonja vissza a törvényt! A pénz nem minden. A pénz nem lehet minden.

Magyar Munkáspárt Elnöksége”.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jantar
2021. február 02. 15:02
Annak, akinek nincs munkája, a járúlék fizetés azt jelenti, hogy lemond öt doboz cigiről abban a hónapban, kész.
Box Hill
2021. február 02. 12:07
"A pénz nem lehet minden." A rablott, államosított, padlásról lesöpört holmit már visszaadtátok? Vagy a járványra való tekintettel, most fogjátok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!