Itt csak a zeneiskola győzhet

2021. február 18. 11:11

Akárhogy és akármennyire csűri, csavarja a dolgot Niedermüller Péter, ezt az ügyet egyedül a zeneiskola nyerheti meg.

2021. február 18. 11:11
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„Niedermüller Péter 600 zenét tanuló gyermek helyett néhány tucat hőbörgőt választott. Az események minden jóérzésű embernél kiverték a biztosítékot, politikai hovatartozástól függetlenül, hiszen ebben az esetben gyerekekről és a gyerekek tanulásáról van szó.

Niedermüller Péter az első napokban tagadta, hogy az épületet zeneiskolának alakították volna át, azonban jómagam is bemutattam több szerződést, amelyek ezt feketén-fehéren bizonyítják, de ha a polgármester nem hisz a dokumentumoknak, akkor érdemes tenni egy sétát az épületben, és a hangszigetelt ajtóknak gyanúsnak kellene lenniük.

Niedermüller tehát kamuzott, a freeSZFE-sek pedig bejelentették, hogy sajnálják a zeneiskolásokat, még szolidárisak is, de ez van.

Egy hét telt el, és úgy fest, hogy valaki nem bírta tovább a nyomást. A FreeSZFE Központ bejelentette, hogy a szemeszter végén elhagyják a Damjanich utca 4.-et. Ezt követően Erzsébetváros vezetése is kiadott egy különös közleményt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mátyás01
2021. február 18. 15:50
Aha, és annyira szükség van minden bevételre, hogy 70%-s kedvezménnyel adta volna oda Nídermüller az épületet a freeszfe részére.
Onurisz
2021. február 18. 15:16
Szánalmas ez a Niedermüller. Úgy viselkedik, mint egy durcás kölök. Ezek nem tudnak emelt fővel veszíteni, mert nekik ugye mindig igazuk van. Akkor is, ha nincs.
harcimarci
2021. február 18. 13:50
nem ellen hagyni, hogy Niedermüllerék a jól bevált recept szerint húzzák az időt. A végén még szeptemberben Niedermüller fogja átadni ünnepélyesen a zeneiskolát a gyerekeknek, mintha maga újította volna fel a két kezével.
zakar zoltán béla
2021. február 18. 13:48
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Demszky szódavizét sohasem feledem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!