Át mersz menni a magyar mérnök által tervezett hídon?

2021. március 01. 22:13

Ha igen, akkor bízhatsz a magyar gyógyszerészeti intézet szakembereiben is!

2021. március 01. 22:13
Wintermantel Zsolt
Wintermantel Zsolt
Facebook

„Át mersz menni a magyar mérnök által tervezett hídon? Megeszed a magyar hatósági állatorvos által ellenőrzött húst? Beadod a gyermekednek a magyar orvos által felírt gyógyszert? Használod a magyar hatóság által bevizsgált liftet? Felszállsz a magyar pilóta által vezetett repülőgépre?

Ha igen, akkor bízhatsz a magyar gyógyszerészeti intézet szakembereiben is! Ne ülj fel a baloldal oltásellenes propagandájának!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lazio154
2021. március 02. 13:38
Egy hid tervezését komoly statikai és dinamikai számitások kisérik. Komolyabb hidat kicsinyitve modeleznek. Minden elemére, a hidnak csavartól a vasanyagok minőségéig nemzetközi szabványok vonatkoznak. A legfontosabb, hogy a végén minden rajzlapot, számítást a tervező és az azt ellenőrző tervező is aláír. Ha a hiddal baj van az aláírók felelőségre vonása még életük végéig fennáll. Nem jó ez a hasonlat, erre a kinai vakcinára legalább egy biztosítást nyújthatna az állam az azt vállalóknak. Na nem a Lölő biztosítójával, mert olyan is van nekije.!!!
I.E.D.
2021. március 02. 11:52
Ha lehet, a Lánchidat használom...az még angol tervezés...:)
tuapse
2021. március 02. 11:29
Azzal van a baj, hogy nem a gyógyszerészeti intézet engedélyezi, hanem a külügyminiszter. :D Ha a külügyminiszter engedélyezi, a magyar hatóságnak nem kell azt a továbbiakban vizsgálnia, csak az engedélyt kell kötelezően kiállítania.
u.cserkész
2021. március 02. 10:29
Sajnos több komoly betegségem volt. Meggyógyultam. Magyar orvosok segítettek, és nem a tetű EU-s bürokraták.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!