Az megvan, hogy Gyurcsány ül Brüsszelben, olvasgatja a tegnapi álhíreket és hazaüzenget

2021. március 06. 20:13

Gyurcsány csicskásai hetek óta arról beszélnek, hogy nyitni kellene mindent.

2021. március 06. 20:13
Kocsis Máté
Kocsis Máté
Facebook

„Akkor tisztázzuk! Gyurcsány csicskásai hetek óta arról beszélnek, hogy nyitni kellene mindent. Az MSZP, a Jobbik és a Momentum külön kampányt is indított erre. A dékások még e hét közepén is arról elmélkedtek a nyilvánosság előtt, hogy szerintük nem lehet felelősen döntést hozni a szigorításokról, ma meg már épp a cselekvés hiányát kérik számon. 

Nos. Az elmúlt hetekben a baloldal emberéletekkel játszadozott volna, miközben itt a járvány harmadik hulláma. Több a fertőzött, és egyre többen szorulnak kórházi ápolásra is. Ehhez képest továbbra is a vakcinák ellen hergelnek, sunyi kettős beszéddel elbizonytalanítják a magyarokat, lebeszélik őket az oltásról. Meghazudtolják a szakembereket, és búvópatakszerűen nyomják az alantas oltásellenes kampányukat. Gyurcsány eközben meg a saját maguk által gyártott álhírek alapján még üzenget is, hogy szerinte mit kellene csinálni. Ez egy vicc.

Legyen elég ebből, nincs most itt ennek az ideje! A politikai vitákat majd később lerendezzük, ne féljenek, most azonban az emberélet az első!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
01234567890
2021. március 07. 19:00
Máté! A kisnyilas MIÉP-ből kerültél a fidernyákok közé. Ennyire fostok Gyurcsánytól?
nyugalom
2021. március 07. 17:20
Helyette firkalnak, ő meg elvonón van, itthon kiderülne! A kétajtos apró meg széthordta a virust, maszk nelkül! De semmi nem igaz, mindig, mindenben hazudnak!
holder
2021. március 07. 11:26
Az megvan, hogy Szájer ül valahol egy brüsszeli lakásban, 3 hónapja olvasgatja a róla szóló híreket és hazaüzenget : vállalni kellene, Máté, nézd meg én hogy jártam...!
tacsi90
2021. március 06. 21:53
"Az megvan, hogy Gyurcsány ül Brüsszelben, olvasgatja a tegnapi álhíreket és hazaüzenget" Az megvan, hogy szájer fekszik Brüsszelben egy húgy és ondószagú matracon, miközben 25 buzi várja álló fallosszal?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!