Dubai

2021. március 24. 11:31

Ugye aki az elmúlt napokban röppent haza Dubaiból, most éppen a jól megérdemelt karanténjából figyel?

2021. március 24. 11:31
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Ugye jól értelmezem a 408/2020. (VIII. 30.) Korm. rendelet 2-3.§-t és aki az elmúlt napokban röppent haza Dubaiból, Zanzibárról, az most éppen a jól megérdemelt karanténjából figyel?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsuuuzsaaa
2021. március 25. 04:13
Ha kifizeti valaki a tesztelést és az negatív, nem kell karanténban maradnia senkinek.
brekker
2021. március 24. 18:57
Mégiscsak tudhat valamit Mészáros, azon tűl, hogy rendesen fizet mindig az alvállakozóinak. Még egy botrány nem volt, hogy nem fizetett, nem volt időben kész. Írigykedjetek lúzerek! Vagy legalább mutassatok eseteket, hogy ki csinálta volna jobban!
Búvár Kund
2021. március 24. 17:57
Nem helyeslem a nyaralgatás miatt történő utazásokat, legalábbis most nem. Akárki teszi. De a nyáron sem helyeseltem amikor a fél ország Horvátországban volt a mádik fele meg a Balatonnál. A másik, én nem néztem utána, de ha két negatív tesztet produkál mentesítik a karantén alól nem? A harmadik, elég gyalázotasan beszéltetek egy olyan nőről, aki nem politikus, nem közszereplő, nem mutogatja a picsáját minden nap. Egyszerűen egyközismert üzletember párja.. Macázzzátok, kurvávázzátok, butázzátok... Én ismerem Andit még fiatalkorából. Egy nagyon értelmes, normális, vidám, jó humorú csaj.
harpec
2021. március 24. 16:46
Miért kéne? Csak negatív teszt kell asszem 48 órán belüli. Rengeteg ismerősöm utazgat, minden határátlépésnél kell a teszt oszt annyi. Szerintem Mészárosnak elég pénze van rá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!