Repülj hajó, rajtad a tegnap hőse

2021. március 26. 22:15

Ha péntek, akkor Orbán szól a rádióban. Ezúttal hajóról.

2021. március 26. 22:15
Lendvai Ildikó
Facebook

„Nem, nem a Szíjjártó-féle jacht office-ból, hanem csak úgy szimbolikusan: »Mindenki fáradt, lökdösik a hajót, én pedig ott állok.«

Ez csúnya dolog. Ne tessék lökdösni a hajót, már úgyis vannak, akiket a miniszterelnök mérgében a cápák elé dobatott.

Egyrészt persze Brüsszelt: »azt kellett volna mondani, hogy mindenki maga intézze a beszerzéseket«. Arról persze nem beszélt, hogy nemcsak egyes nyugati vakcinák késnek sajnos, hanem az orosz is, melyre nem az Unió szerződött. Ahogy arról sem, hogy egyelőre a beoltottak többsége nálunk is uniós vakcinát kapott.

Másrészt -és ez még a cápákat is meglephette- a pedagógusokat. Valahogy le kellett vezetnie az indulatait, hogy többhetes vonakodás után mégiscsak kénytelen volt végre az ő oltásukról rendelkezni. Megkésve, így a tervezett iskolanyitáskor még távol lesznek a védettségtől. Nem bírta ki, hogy meg ne jegyezze: többen »fenntartásokkal vannak a pedagógusok iránt«. A már beoltott adóellenőrök, focisták, miniszterek iránt persze nem voltak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
leveles
2021. március 28. 14:51
Mondja ezt egy mára kivénhedt tegnapi cafka.
rókabácsi
2021. március 28. 10:07
kúrváraizzadság szagú vagy!
cutcopy
2021. március 27. 17:53
Magácska nem tud Orbán nélkül megírni egy cikket..?
zakar zoltán béla
2021. március 27. 15:33
Aczélgitár
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!