Hálás vagyok, hogy állhattam mellette színpadon

2021. április 16. 09:46

Nyugodjon békében, Mari, és ölelje meg a többieket helyettünk!

2021. április 16. 09:46
Vecsei H. Miklós
Színház Online

„Amikor negyedjére nem ismert meg, azt mondta, hogy ötödikre megkérhetem a kezét. Így is történt, 7 éve a Nemzeti büféjében. Le kellett térdelnem elé, és akkor – mint mindig – elmesélte, hogy még Traffaut is letérdelt elé.

álás vagyok, hogy láthattam Vasziljevvel, Rizsakov rendezésben „Luka”-ként, gyönyörű Zsótér-előadásokban, a Szarvassá változott fiúban, hogy állhattam mellette színpadon, és hogy amikor tavaly meglátogattuk Atival Velemben, és róla és Pilinszkyről kérdeztük, akkor azt mondta, hogy élete ajándéka, hogy Maár Gyula mellett élhetett és várja, hogy újra találkozzanak.

Sajnos egyre többen várják fent egymást a Nagyok, de mindig elmosolyodom azért, hogy milyen sztorizások mehetnek fenn. Mindig arra gondolok, hogy drága Tanár Úr egy kávéval és egy kedves süteménnyel vár mindenkit az ajtóban. Nyugodjon békében, Mari, és ölelje meg a többieket helyettünk!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szalard
2021. április 17. 09:02
A Színház Online egy freeSZFE-s ballipsi propagandalap. Minden második cikkjük a kormányt, és Vidnyánszkyt szidja. Ez csak egy álszakmai lap. Folyamatosan ballib propagandát folytat.
ittésmost
2021. április 16. 11:43
Az éjjeli menedékhelyben, 'Luka'-ként - negyven kilósan, már betegen - hatalmas ereje volt a játékának. A nézők belesüllyedtek a székbe, mikor megkérdezte: - Hát mi lesz veletek, emberek???
Jancsipapa
2021. április 16. 11:30
Hamarosan lesz emlékező műsor valamelyik TV csatornán .Majd körbe ülnek a színésznők- színészek és emlékezés címszó alatt mind dicséri magát...
fogd a pénzt és kuss
2021. április 16. 11:27
RIP
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!