A férj jogán

2021. május 24. 21:23

Mindenekelőtt szögezzük le: Sebián-Petrovszki László, te egy utolsó, mocsok gazember vagy.

2021. május 24. 21:23
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Facebook

„Eszement hazugságokkal rágalmazod a feleségemet. Nem számít az egészségügyben lehúzott sok évtized, a három szakvizsga, a feddhetetlen gyógyító tevékenység, a szakma és a betegek iránti tisztelet és alázat, a megszámlálhatatlanul sok ellátott beteg, az aneszteziológusként és intenzív terapeutaként dolgozva megmentett szintén megszámlálhatatlanul sok élet, nem számít a sportolókért végzett önfeláldozó munka – nem számít semmi sem. Mert ő az én feleségem. Ezért te és a hozzád hasonló mocsok gazemberek, mindenekelőtt a főnököd, meg az a már egyszer elítélt, börtönjárt, ma is vád alatt álló, Kamarából felfüggesztett szemét maffiózó Czeglédy azt gondoljátok, mindent és bármit megengedhettek magatoknak.

A férj jogán mondom: ha nem ebben az elasszonyosodott, perverz és beteg világban élnénk, párbajra hívnálak. Persze, ez is illúzió. Te nem vagy párbajképes. Embernek hitvány vagy, tisztességed, becsületed nincs, férfinek pedig… na azt hagyjuk.”

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 276 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kailniris
2021. június 01. 15:57
kambala
2021. május 27. 08:14
Lehet , hogy rágalom. Zsolti , te hány sajtópert vesztettél el ? Te is egy utolsó, mocsok gazember vagy ?
zsolti123
2021. május 27. 00:53
A DK és a vérplazma – hazugságok és rágalmak https://magyarnemzet.hu/belfold/masolat-a-dk-es-a-verplazma-hazugsagok-es-ragalmak-9841979/ a közérdekű adatigénylést Czeglédy Csaba nyújtotta be...
Rocktoberi
2021. május 26. 23:00
Ha azt nézzük, hogy kik vezetik a DK-t, akkor nem meglepő, hogy a tagság is hozzájuk hasonlító aljas szarházikból áll. Egy részeges pojáca és a jellemtelen felesége, aki egy komcsi tömeggyilkos unokája. Nem esett messze a fájától.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!