Nemrég a Facebook ismét törölte egy posztomat

2021. május 28. 10:34

Ezek szerint eléggé betalált.

2021. május 28. 10:34
Jeszenszky Zsolt
Jeszenszky Zsolt
Facebook

„Nemrég a Facebook ismét törölte egy posztomat. Fél nap alatt közel 1000 megosztás, 40 ezer fölötti elérés.

Ezek szerint eléggé betalált.

Mivel sokatokhoz így már el sem tudott jutni, most kitettem a készülő weboldalamra. A melegekről és a megmentőjük szerepében tetszelgő álszent közszereplőkről szól.

Olvassátok el, ha érdekel, és bátran iratkozzatok is fel a weboldalomon (»politikaihobbista«), hogy a későbbiekben is eljussanak hozzátok azok a tartalmak, információk, amiket a Facebook-cenzúra megpróbál elrejteni előletek.

A linket megtaláljátok a poszt alatti kommentemben

»Mi nem utáljuk a melegeket.Nem is foglalkozunk velük.Pedig Márki-Zay Péter megmondta: a Fidesz tele van melegekkel.Milyen jó, hogy legalább valaki, pláne, hogy ő, egy ilyen csododálatos, egyszerre progresszív és igazikeresztény, szivárványosan toleráns, ugyanakkor családcentrikus hős, ez a nagyszerű-nagyszerű ember nyilvántartja. (Vajon a zsidókról is van komplett listája? Csak kérdezem, zárójel bezárva.)Mert nekünk fogalmunk sincs. Nem tudjuk, ki az, és ki nem. És a legkevésbé sem érdekel.Persze van, akiről tudjuk, hogy meleg, és pont ugyanúgy leszarjuk. Mert a barátunk. Mert az ő dolga.

(Persze, ő sem döngeti vele a mellét, nem páváskodik. Mert szerinte is az ő dolga.) És mert amit csinál az életben, amit mond, amiért tesz, dolgozik, az tök jó.Szájerről történetesen tudtuk, hogy meleg, mégsem volt vele soha semmi bajunk. Mert tök jó ember és tök jó politikus. Sőt, kifejezetten szerettük, tiszteltük. Mert saját példájával megmutatta - többek között - azt is, hogy a melegek is lehetnek teljesen normális gondolkodásúak. Hogy vallhatmak társadalmilag kifejezetten hasznos nézeteket, elveket. Sőt, tevékenyen dolgozhatnak is ezekért. És nem csak páváskodni, hergelni tudnak. Meg identitáspolitikát szajkózni.De sem az ő, sem senki más szexuális orientációjával nem volt soha semmi bajunk.Nem, mi nem a melegeket rühelljük, hanem "titeket".Titeket, akik kitaláltátok a booozyvédelmet, mint politikai terméket.

Titeket utálunk, akik bele vagytok melegedve ebbe a kib*szott identitásháborúsdiba, miszerint állítólag ti vagytok azok, akik megmentik a melegeket tőlünk, allítólagos "homofóboktól".Titeket utálunk, akik elbábozzátok ezt a gagyi boooozymentést, de ha megláttok egy meleget az ereszen (ami egyébként nem is volt az épületen, de benyakaltátok a teljes libsimédia hazugságait), máris feltör belőletek az évek óta csak befelé lapátolt szar.És egyből kiderül, mit is gondoltok valójában a melegekről, akiket meg akartok menteni tőlünk. Tőlünk, akik, bár tele vagyunk melegekkel, ugyanakkor homofóbok is vagyunk. Szerintetek. Aljasak, sunyik és nevetségesek vagytok.«”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Somaa
2021. május 29. 20:26
Azám betalált a náci idióta hazaáruló agyadba te mocskos seggnyaló patkány... inkább légy nekik hálás, mert bűncselekmény bizonyítékot töröltek nyilvánvalóan...
Pelso j.
2021. május 29. 05:48
Nulla érdemi tartalom, jelentőség, haszon. A posztodnak és neked egyaránt.
Bástyaelvtárs
2021. május 29. 02:24
Zsoltika, hidd el, hogy le se szarnak. Az se tudják ki vagy, egyszerűen csak törölték a posztodat mert szembemegy a policy- jukkal . Ennyi.
monuskaroly
2021. május 28. 18:19
Mocsok, szemét ballibsik már elkezdték támadni a pedofil-ellenes törvényjavaslatot. Tudjuk, látjuk, hogy azon az oldalon tömörül az összes aberrált, perverz disznó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!