Önök még egy párbaj esetén is kilopnák a töltényeket a fegyverből

2021. május 25. 19:27

Válasz Bayer Zsoltnak.

2021. május 25. 19:27
null
Sebián-Petrovszki László
Facebook

„Szép dolog, amikor egy olyan ember kérdőjelezi meg a férfiasságomat, aki mindenét annak köszönheti, hogy az elvbarátai szétlopták a hazánkat. Aki egy lopott közpénzből felvásárolt fideszes propagandatévében dolgozik, egy fideszes önkormányzattól kapott lakásban él a Várnegyedben – amit most majd gombokért meg is vehet –, aki éveken át szlovák rendszámos autóval járt, nehogy már egy kicsi adót kelljen fizetnie Magyarországon.

Most pedig kiderült, hogy a felesége a Fidesznek köszönhetően dönthet arról, hogy a magyar vérplazmát mely cégek kapják meg áron alul, amire Bayer Zsolt a szoknya mögül kiabál nekem, miért bántom én az ő feleségét. Na ez aztán férfias, a magyar adófizetők zsebeit szipolyozó fideszes közpénzparazita igazi mintapéldánya.

Kedves Bayer Zsolt, pont az a baj, hogy önök még egy párbaj esetén is kilopnák a töltényeket a fegyverből, vagy a haverjaival íratna törvényt arról, hogy párbajban csak az győzhet, akinek van fideszes párttagkönyve, vagy az ellenfél szemét kötelező bekötni. Mást javasolnék: évtizedek óta először próbáljon meg a Fidesz segítsége, támogatása nélkül tisztességes munkával megélni. Utána majd értekezhetünk férfiasságról, párbajról meg lovagiasságról (a Fidesztől kapott lovagkereszt nem ér, az fosztóképző).”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 207 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsanett-kúnrum
2021. május 26. 19:00
Igaz magyar ember dékás buzit fejét nem veri szét ahogyan azt egy férfival tenné
tolan
2021. május 26. 18:43
Elfajzott emberek gyülekezete a DK!
Weltumsegler Jonatán
2021. május 26. 11:10
Mantra boy... végtelenített lemezzel.
Emporio Ármányi
2021. május 26. 10:08
Te. Bides komcsi. Remélem, beveri a pofádat Bayer úr. Akkor majd hápoghatsz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!