A Karácsony-kampány, amelyet a szorongás vezet

2021. október 06. 18:22

Márki-Zay magabiztos: nemcsak megérezte a vérszagot, de profin használta ki Karácsony bénázását.

2021. október 06. 18:22
null
Pető Péter
Pető Péter
24.hu

„Még mindig nem tudni biztosan, hogy Márki-Zay és Karácsony mire jut egymással, végül ki áll, kik állnak majd Dobrev Klárával szemben. Az azonban biztos, hogy a DK pozíciói csak javultak, mert Dobrev közben ment tovább az útján, végig kampányolt, amíg Karácsonyék azon tanakodtak, hogy Márki-Zay Péternek végül bármit vagy akármit ajánljanak fel a visszalépésért cserébe.

Márki-Zay is magabiztos: nemcsak megérezte a vérszagot, de profin használta ki Karácsony bénázását, és nem csupán az általa hangsúlyozott számok, de az érzet alapján is előrébb van jelenleg a főpolgármesternél.

Hogy mire jutnak végül, ki indul, ki fut be, hamarosan kiderül. Ám addig annyi biztos, hogy – végleges eredménytől függetlenül – ilyen politikai összecsuklást legutóbb az ugyancsak miniszterelnök-jelöltségre készülő, a DK kiszorításával próbálozó Botka Lászlótól láthattunk. Az ő helyére akkor Karácsony Gergely lépett.”

Fotó: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2021. október 15. 08:47
Márki-Zay magabiztos: nemcsak megérezte a vérszagot Karácsony menstruál is?
péterx
2021. október 07. 20:27
Mindhárom jelölt gyenge, még győzelme esetén is erősen függ a többitől. Annyi gyengség, árulás, álságosság derült ki róluk, hogy egyikük sem esélyes Orbán ellen. A most még alig leplezett kölcsönös érzelmi megterhelés is pőrén elő fog bukni, felszínre fog jutni.
gyaloggos
2021. október 07. 12:00
AZ a helyzet, hogy KARÁCSONY egyértelmű vesztese ennek az előválasztásnak, s NEM VÉLETLENÜL, azaz nem ok nélkül, természetesen! KIDERÜLT, hogy ő egy tehetségtelen, öntelt AKARNOK, az önismeret legcsekélyebb mértékével sem bíró akárki. S SZÁMOMRA érthetetlen módon Márki-Zay tényleg megmozdíthat olyan szavazókat, akik nem akarnak a FIDESZ-re szavazni, DE GYURCSÁNYÉKRA, KARÁCSONYRA meg végképp nem!
Csubszi
2021. október 07. 10:27
Majd elül a Zay is
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!