Újabb valótlanságot állít a LIBE

2021. október 06. 12:01

Nem igaz, hogy a delegáció itteni megbeszélésein fel se merült a gender- és migrációs téma.

2021. október 06. 12:01
null
Alapjogokért Központ
Alapjogokért Központ
Facebook

„Az EP LIBE delegációjának szélsőbaloldali vezetője, Gwendoline Delbos (Judith Sargentini »utóda«) újabb nyilatkozatban támadja Magyarországot, valótlanul azt állítva, hogy a delegáció itteni megbeszélésein fel se merült a gender- és migrációs téma. Az egyik ilyen találkozón az Alapjogokért Központ is részt vett, ahol a testület balliberális tagjai súlyos kritikával illették az illegális migrációt megakadályozó magyar szabályozást. Ráadásul az EP-képviselők több migránspárti és ún. LMBTQ-szervezettel is találkoztak – így elég nehezen elképzelhető, hogy ezeken se ejtettek volna szót fenti témákról.

Delbos képviselő asszonynak és a nyílt társadalom hálózatához tartozó egyes képviselőtársainak egyébként is felesleges tagadniuk, hogy ideológiai okok miatt támadják hazánkat. Az EP és a LIBE is számtalan alkalommal ítélte már el Magyarországot, mert »túlzottan bezárkózó« politikát folytat migrációs ügyekben – ráadásul az EP az elmúlt hónapokban nem csak azt nyilvánította ki határozataiban, hogy »férfiak is teherbe eshetnek«, de azt is, hogy az »anya nő, az apa férfi« Alaptörvényben foglalt kitétele az »európai értékek gyengülését eredményezi«. Ez sallangmentes kinyilvánítása annak, hogy az uniós mainstream a genderideológiát tekinti kötelező érvényű normának.

Mindezen felül a jövő évi hazai országgyűlési választások tisztaságának előzetes és ellentmondást nem tűrő megkérdőjelezése Delbos részéről egy újabb, az eddigieknél is súlyosabb törekvés arra nézve, hogy az uniós intézmények beleszóljanak egy tagállam belügyeibe. Teljesen nyilvánvaló, hogy az ilyen megjegyzések csak arra szolgálnak, hogy ha a baloldal elveszti a választásokat, legyen mire hivatkoznia. Arra viszont láthatóan nem fordít figyelmet az EP, hogy ugyanez a baloldal győzelme esetére feles többséggel történő, illegitim és antidemokratikus alkotmányozást helyezett kilátásba. Javasoljuk a LIBE-nel és Delbos asszonynak, hogy az ilyen, valóban súlyos jogállamisági sérelmet jelentő tendenciákkal foglalkozzon hazánkat illetően.”

Kép forrása: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
retsag
2021. október 06. 13:55
Senki által semmire meg nem választott anarchista söpredék lejáratja a hazánkat. Abcúg!
tuapse
2021. október 06. 12:59
Nem mondott olyat, hogy fel sem merült, azt mondta, hogy egyáltalán nem volt fő téma :) A jogállamiság és az állami korrupció volt a fő téma..
Gullwing
2021. október 06. 12:42
Hazudnak a libcsi korcsok, reggel, éjjel, meg este.
TAVIROZSA
2021. október 06. 12:35
Na, én bizony nem lepődtem meg... :D:D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!