Baloldali celebek, akik a NER pénzéből élnek, mégis gyűlölik a jobboldalt: Till Attila

2021. november 08. 13:14

Till Attila folyamatosan úgy érzi, hogy kompenzálnia kell a baloldal felé.

2021. november 08. 13:14
null
Ódor János László
Kontra

„Nektek sem tetszik a tempó? Pont ezért indítunk új sorozatot azokról az ismert médiaarcokról, akik nem biztos, hogy a legjobb helyen dolgoznak. Az első részben Till Attilát, a Tv2 műsorvezetőjét mutatjuk be, akit átlagos lakótelepi gyerekként gyorsan beszippantott a művészvilág. Azóta folyamatosan úgy érzi, hogy kompenzálnia kell a baloldal felé. Főleg, hogy az egyik legismertebb a kormányközeli sajtótermékektől kapja a milliós fizetését.

Bevallom, nem tudom, mennyit keres Till Attila. Bármennyi is legyen az, nem sajnálom tőle; de ugyanez elmondható Mészáros Lőrincről, a politikusokról és a focistákról is.

Ugye, a nép valamiért imád mások pénztárcájában turkálni, mert valamiért azt hiszi, hogy neki attól lett kevés, holott. Pedig a recept adott: nem harcolni kell a hullámokkal, hanem meglovagolni őket: tessék, el lehet menni politikusnak, celebnek, futballistának – és akkor majd te is kereshetsz annyit. Ha bírod.

Na, de térjünk vissza Tillára, aki a TV2-nél dolgozik műsorvezetőként már jó sok éve, jelenleg is az időközben vajnásított csatorna munkatársa. Till Attiláról elmondható, hogy teljesen normális, óbudai lakótelepi gyerekként indult, életszagú sztorikkal és emlékekkel. Feltehetően és eredendően átlagos, külvárosi értékrenddel: erről különösen az Óbudai Anzikszon lehet részletesen és élvezetesen olvasni. Gárdos Mariska lakótelepi bringázások, szánkózások a téglagyárak mellett, punkzenélgetés Hrutka Robiékkal (hoppá).

A gond az ott van, ahol az embert elkezdi a belvárosi művészvilág beszippantani, és folyamatosan úgy érzi, hogy valamiért neki túl kell kompenzálnia.” 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jégecet
2021. november 09. 09:16
A következő Stohl lesz, remélem.
catalina9
2021. november 09. 08:28
elnézem ezeket a celebeket, Tillt, Stohlt, Majkát, és azok a kinai tányérművészek jutnak eszembe, akik bambuszrudak tetején pörgetnek tányérokat, és közben egyik bottól a másikhoz rohannak, hogy le ne essen a tányér... Ez elmegy pár percig, de egész estés műsornak sok...egymás utáni estéken pedig nézni is tereh..
briganti
2021. november 09. 08:07
Egyébként én bírtam a csávót, de ha ekkora forradalmár, akkor legyen gerince és éljen meg a piacról..... Hja, hogy az ATV nem fizet annyit? Hát innentől kezdve nem arról van szó, hogy ön mekkora büdös kurva, kedves hölgyem, hanem hogy mi az ára.....
Andre1bp
2021. november 09. 02:39
szóval csak azért, mert a munkahelyét felvásárolta egy kormányközeli oligarcha, már kötelező fideszesnek lennie?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!