Varga Judit szerint „megalázó” posztok jelentek meg róla

2021. december 29. 16:15

Üzenem neki, hogy melegnek vagy biszexuálisnak lenni nem megalázó.

2021. december 29. 16:15
null
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

„Varga Judit azt írja, hogy »megalázó« posztok jelentek meg róla, amelyek azt sugalmazzák, hogy a nőkhöz is vonzódik. Üzenem neki, hogy melegnek vagy biszexuálisnak lenni nem megalázó, ellenben kirekeszteni a melegeket és nem családként tekinteni meleg párokra annál inkább.

Nopláne a legaljasabb gyűlöletkeltő propagandahadjáratot indítani ellenük és népszavazást tartani olyan fabrikált, hamis kérdésekben, amelyekben a hatalom közellenséggé teszi őket olyan dolog, ami miatt nem csak önnek, miniszterasszony, de az egész gyomorforgató Fidesz bandájának is külön bugyrot csináltak a pokol egyik legmélyebb zugában.

Érdekes, nem hallottam önt ennyire kikelni magából, amikor ellenzéki politikusok magánéleteben vájkáltak, vagy százmilliókat költöttek/költenek hetente a hazug lejáratásukra pusztán azért, mert elegük van a maguk tolvaj, elnyomó rendszeréből. 
Tudja, mindenki azt kapja az életben, amit másoknak ad. Önt egyszerűen csak utolérte a sorsa, ennyi.”

Nyitókép: Szabó Tímea Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 292 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mike Oak
2022. január 01. 10:48
De megalázó, ha nem vagy buzi.
confitür
2022. január 01. 06:21
Kedves Timike ! Ha azt hiszed,hogy ezzel a felböfögött hülyeségeddel provokálni tudod az igazságügyi minisztert,akkor nagy tévedésben vagy. A papucsa sarkát sem éred fel. Egyébként meg egy világ választ el tőle. Ő a hazájáért dolgozik,Te meg egy idegen hatalmat szolgálsz ki. A CIA- s barátaidat csókolgasd. Idehaza egy csúszó mászó féreg vagy.
bandee
2021. december 31. 16:12
A büdös kurva anyád, rohadt afgán kurva! Tudhatnád, hogy Afganisztánban, ahol kormányok felállításában is segédkeztél (ha már mást nem tudsz felállítani, mert olyan geci ronda vagy), ott bizony a buzikat ledobják a tetőről a muszlimok. Szóval befogod a pofádat!
Reszelő Aladár
2021. december 31. 01:15
Valaki légyszi csábítsa el, vigye haza és csinálja meg, hátha akkor nem görcsölne az életen ennyit. De úgy is jó ha közvetlenül a csúcs előtt a fülébe súgja, hogy: Orbánra szavazok. Azt az arcot megnézném nagyon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!