A feldühített virginiai szülők lázadása eséllyel pályázhat az év legjelentősebb eseményének címére

2021. december 29. 18:59

Elbizakodottság volt, amikor megvetéssel reagáltak a gyermekeik oktatásával elégedetlen szülőknek.

2021. december 29. 18:59
null
Frank Füredi
Frank Füredi
Látószög blog

„A feldühített virginiai szülők lázadása jó eséllyel pályázhat a 2021-es év legjelentősebb eseményének címére. Felzúdulásuk is szerepet játszott abban, hogy Terry McCauliffe, Virginia állam demokratapárti kormányzója hatalmas meglepetésre vereséget szenvedett Glenn Youngkin republikánus jelölttel szemben. Ezzel a választási eredménnyel nemcsak Biden elnököt érte súlyos csapás, de egyúttal az is bebizonyosodott, hogy az amerikai kulturális elit nem feltétlenül jár mindig sikerrel társadalommérnökösködő törekvéseiben. Elbizakodott kulturális elitünk alighanem a kultúrharc legújabbkori történetében ez alkalommal szenvedett először súlyos vereséget.

Azt a bizonyos elbizakodottságot maga McCauliffe testesítette meg, amikor is leplezetlen megvetéssel reagált a gyermekeik oktatásának tartalmával és minőségével elégedetlen szülők aggályaira. Miután a szülők felpanaszolták, hogy Virginia állam iskoláiban gyermekeiket ideológiai átképzésnek vetik alá, egy televíziós vitában McAuliffe kijelentette: »Nem hinném, hogy a szülők dolga lenne előírni az iskolának, mit tanítson«.”

Nyitókép: Látószög blog

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Emery4919
2021. december 31. 00:02
Ha nem akartok - bár most divat :-)) - sztrókot kapni, ne olvassátok el a teljes cikket! Remélem, mi nem fogjuk engedni, hogy ez az agyrém nálunk is bekövetkezzen. 2022!!!!
Hurka
2021. december 30. 11:28
Már Mária Terézia, mikor bevezette a kötelező oktatást elmondta hogy az oktatás célja a jó alattvalók kinevelése, mára ez kibővül az ókorban és később a középkorban a törököknél dívot kiheréléssel.
No comment no cry
2021. december 30. 02:33
Ez a Terry McCauliffe rendelkezik a Márki-Zay féle szociális "érzékenységgel".
kulszek
2021. december 30. 01:29
Érdemes elolvasni az eredeti cikket. Egyértelműen ideológiáról van szó és dogma tanításról. Egyértelműen támadó jellegű. Tehát egyértelműen katonai kiképzést kapnak a következő generációk már fiatal korban. A cél csak egy lehet, a határokon túl is kiírtani az őslakosságot és elfoglalni földjeiket. Ezután sokfelé lesznek utolsó Mohikánok. Az első vonalban tolják maguk előtt azokat akik majd "hősi halált fognak halni" a harcokban, blm, lmbtq, crt és más aktivisták. Piszok dolog a háború. :-(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!