A múlt, a jövő és a három eltévedt írásjel

2022. február 21. 11:19

Végül is mindössze három írásjel a különbség. Magyarország előre megy? Nem, hátra.

2022. február 21. 11:19
null
Ónody Gomperz Tamás
Jelen

„Amennyiben a befagyasztott ár egymás utáni viszi csődbe a benzinkutat, akkor az egyre nagyobb nyomás alá kerülő Párt valamilyen módon kompenzálni fogja a töltőállomások üzemeltetőit a dolgozó nép autót nem vagy csak ritkán használó részének adójából.

Egyelőre ott tartunk az előremenésben, hogy a kormány rendeleti úton jelöl majd ki új működtetőt a veszteséges értékesítést nem vállaló haszonlesők helyére. Ezt a Rekvirálási és Padlássöprési Minisztérium vezetője jelentette be, aki megnyilatkozásaiban mindig magabiztosan hozza a Szocsiban megrendezett Ifjúsági Világtalálkozóról hazaérkező KISZ-delegáció önelégült szóvivőjének fölényeskedő stílusát.

Mivel az ellenzék miniszterelnök-jelöltjének retorikai küzdelme miatt az elmúlt héten a publikumot az a kérdés tartotta izgalomban, hogy ebben az országban ki képviseli egyszerre a kommunistákat és a fasisztákat, rögzítsük rezignáltan: 30, illetve 80 év után megint a magyar államapparátus dönt arról, hogy ki kapja meg a másik tulajdonát.

Végül is mindössze három írásjel a különbség. Magyarország előre megy? Nem, hátra.”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2022. február 22. 00:08
Van egy ország, ami ezeket a panaszkodó, boldogtalan embereket tárt karokkal várja..pálmafák, tenger, mindenki testvér..szóval ha ennyire nem jó,lehet menni arrafelé is.
szemlelo
2022. február 21. 19:26
Ez egy régi vicc, a nagyapám kisfiú volt, amikor a viccnek már szakálla volt. Kohn megsérti Grünt, aki a bírósághoz fordul. A bíróság kötelezi Kohnt, hogy jelentse ki, hogy Grün becsületes, és kérjen bocsánatot. Kohn így fordul Grünhöz: "Grün, maga egy becsületes ember? Már bocsánatot kérek!"
akiaki
2022. február 21. 17:17
a TAMÁS és a KAKÁS között csak kettő
mokány
2022. február 21. 17:08
Ibis nunquam redibis .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!