Nincs szimbolikusabb annál, hogy Márki-Zay Pétert meg lehet ütni

2022. február 05. 15:18

Nem a Márki-Zay Pétert megütő nővel van bajunk. Mi neki is segíteni akarunk.

2022. február 05. 15:18
null
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„Nincs szimbolikusabb annál, hogy Márki-Zay Pétert meg lehet ütni, mert ő az emberek között kampányol, testörők nélkül, golyóálló mellény nélkül, és bárki leálhat vele vitázni!

Nekünk azokkal van dolgunk, akik egy ilyen 77 milliárdos elrontott fejlesztést sikernek állítanak be, akik a közpénz herdálást fejlődésnek álltják be, akik elhitetik, hogy az ország épül-szépül.

Közben a kamu béremelések mellett a rendőrök, a tűzoltók, a szociális munkások, a pedagógusok és az egészségügyi dolgozók nagy része, még a szotyira valót se keresi meg.

És nem csak azért kell őket leváltanunk, mert hazudnak, hanem azért, hogy ez a 77 milliárd - és a sok 77 milliárd - jó helyre menjen. A dolgozók béremelésére, az egészségügybe, az oktatásra, bérlakás építésre, a panel- és gangos házak felújítására, vissza az önkormányzatoknak, köztisztaságra és közbiztonságra!

Nem a Márki-Zay Pétert megütő nővel van bajunk. Mi neki is segíteni akarunk, mi fel akarjuk szabadítani a hazugság alól Magyarországot.”

Nyitókép: Klikk TV

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. február 06. 18:47
Fideszes színjáték volt,mindenre képesek.
matykox
2022. február 06. 12:27
Ez az undormányos borzas muki láthatóan nem érti a kresztény viselkedés szimbólumait. Ahogy az egy buta marxistától várható.
cirmoscirmi
2022. február 06. 12:13
Annál sincs szimbolikusabb, hogy a kommunista Jámbor a Szikra Mozgalom tagja. (A Szikra nevű marxista újság a bolsevikok lapja volt...)
Bright
2022. február 06. 10:06
Márki folyamatosan hazudozik, minden második nap ellentmond saját előző napi kinyilatkoztatásának. Most mélyrepülésben lévő népszerűségét próbálja egy Kórózs (best of MSZP)-színvonalú kamuvideóval, beépített nyugdíjassal lassítani. Nem csodálkoznék, ha a nénit is N. Athina alakította volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!