Ma aláírtam a Kétfarkú Kutya Pártnak

2022. február 19. 20:45

Azért írok alá, hogy hangsúlyozni tudjam a jelenlegi választási rendszer abszurditását, antidemokratikusságát és a Fidesz csalását.

2022. február 19. 20:45
null
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„Ma aláírtam a Kétfarkú Kutya Pártnak. Nem fogok rájuk szavazni és mindenkit arra biztatok, hogy szavazzon az Egységben Magyarországért jelöltjeire és listájára.

Mégis, azért írok alá, hogy hangsúlyozni tudjam a jelenlegi választási rendszer abszurditását, antidemokratikusságát és a Fidesz csalását. A Kétfarkúak szerintem nem jutnak be a Parlamentbe a választáson. Van rá esélyük, de nem sok. De mégis, hogyan lehetséges az, hogy egy valós, a teljes lakosságot tekintve 2-3 százalékos támogatottsággal rendelkező párt lehet, hogy nem tudja összeszedni a listaállításhoz szükséges ajánlásokat, miközben a semmilyen támogatottsággal nem rendelkező, nem mérhető pornómilliárdos Gattyánnak lehet listája, az évtizede megkérdőjelezhető módon ajánlásokat gyűjtő Stekler-Seres-Gödény hármasnak lehet listája

És számtalan kamupárt fog még beesni az utolsó pillanatokban. Az, ami az ajánlásgyűjtés és a kamupártok terén itt folyik, nem demokrácia, és végtelenül undorító. Ez ellen pedig én ezen a módon tudok most tiltakozni.

Túlhasználjuk a demokrata szót, de most indokolt: demokrataként nekem meg kell adnom az esélyt a Kutyapárt szavazóinak a választásra. Még ha én azt is kérem mindenkitől, hogy szavazzon az ellenzéki pártok listájára és jelöltjeire, és a Kutyapárt szavazóit is arra biztatom, hogy egyéniben szavazzanak a kormányváltásra!”

Nyitókép: Jámbor András, Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sün Balázs
2022. február 21. 18:41
Bandika! Ha a választási eljárást antidemokratikusnak tartod, akkor miért akarsz indulni a választáson, sőt még meg is akarod nyerni az egyéni körzetet. Nem tartod ezt nagyon ellentmondásosnak, logikátlannak?
Wadaderika
2022. február 21. 15:56
Most biztosan azt hiszed, hogy a hülyegombafideszesek benyalják ezt. Próbálod megszólítani azokat akik csakazértseorbán mertlopik és a kiábrándultam a szánalmas balfékekből és ezért el sem megyek szavazni csoportot. Aztán a kutyák mennek lábhoz és máris hétpártiak lesztek....
Magyarvagyoknemturista
2022. február 20. 19:38
Jámbor egy utolsó kis gxci!
Palatin
2022. február 20. 18:38
Szégyeld magad Jámbor. Aki nem a Fidesz-KDNP-re szavaz az Gyurcsányra, erre a végtelenül korrupt, hazaáruló, bukott bolsevikra és bünbandájára szavaz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!