„A DK szavazói rá tekintettek mini Feriként” – Vona Gábor Jakab Péterről

2022. április 12. 06:45

Vona szerint Jakab kudarcos előválasztási szerepléséből le kellett volna vonni a konzekvenciákat.

2022. április 12. 06:45
null

Vona Gábor, a Második Reformkor Alapítvány alapítója, a Jobbik korábbi elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában járt hétfőn.

Vona az ellenzéki pártok bukásához vezető okokról beszélt, valamint ismételten odaszólt a Jobbik jelenlegi elnökének, Jakab Péternek. Elmondta, „lehet, hogy a parizeres akciók vagy a krumpliszsák rázogatása a parlamentben komoly tetszésindexet szerzett mondjuk a DK szavazói körében, és lehet, hogy

de ez nem jelent szavazatot”.

Majd hozzátette, hogy Jakab „egy másodlagos preferenciát épített a baloldali szavazók körében, ő volt a baloldal fenegyereke, akit a baloldali törzsbázis nagyon szeret, mert ő mondja meg a legkeményebben, de amikor szavazni kell, akkor nem rá szavazunk”.

Vona Gábor szerint a jelenlegi pártelnök előválasztási bukásából le kellett volna vonni a konzekvenciákat, de szerinte ez nem történt meg, ugyanis az előválasztás után is

Vona Gábor idézett mondatait a 16. percnél hallgathatják vissza.

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. április 12. 14:03
Ez van, ha valaki összegyurcsányozódik. Ráadásul Fletó most ezt szeretné rákenni mindenkire és reménykedik, hogy öszöd 4 év alatt mégjobban halványul. De nem fog.
Gullwing
2022. április 12. 11:50
Zazrivecz volt kitől tanulnia a ""politikát" mamuszka pasijának. Tőled.....
nempolitizálok
2022. április 12. 10:09
Ballibsik, legyetek Gyurcsány. Kúrjátok el ti is.
zakar zoltán béla
2022. április 12. 10:01
sunyi spinoza
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!