Szavazhat-e keresztény ember keresztényellenes pártokra?

2022. április 02. 20:03

Szavazhat-e olyan csoportra, melynek vezetője nyíltan kimondja, hogy akár az ördöggel is cimborál?

2022. április 02. 20:03
null
Kocsis Fülöp
Facebook

„Szavazhat-e keresztény ember keresztényellenes pártokra?

Kedves Miklós és László püspök atyák! Kedves András testvérem!

Ha már itt, az utolsó fordulóban ilyen szókimondásra vállalkoztunk, javaslom, hogy fordítsuk meg a kérdésünket. Tegyük föl így: Szavazhat-e keresztény ember keresztényellenes pártokra? Szavazhat-e olyan pártszövetségre, melynek egyetlen összetartó ereje az ország jelenlegi vezetőinek megbuktatása? Szavazhat-e olyan csoportra, melynek vezetője nyíltan kimondja, hogy ha kell, akár az ördöggel is cimborál?

Én legalábbis keresztény emberként nem szavaznék olyan emberekre, akik felelőtlen kijelentéseikkel háborúba sodorhatják hazánkat, akik divatos szólamok kedvéért megmérgezik gyermekeink gondolkodását, megzavarják ifjaink nemi identitását, akiknek soraiban az országot nyomorító negyven éves elnyomó rezsim haszonélvezői vannak, akik a Bibliával teljesen ellentétes erkölcsi elveket vallanak és hirdetnek.

Lehet, hogy ártott is nekünk a jelentős támogatás. De ennek jegyében szavazzunk olyan pártokra, akik nyíltan támadják egyházainkat? Szerintem inkább ne!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rocktoberi
2022. április 03. 13:07
Eléggé nevetséges, hogy a Jézust mesefigurának tartók most hivatkozni akarnak rá.
-... -.-
2022. április 03. 08:24
-zsoltkom- " Szavazhat-e olyan csoportra, melynek vezetője nyíltan kimondja, hogy akár az ördöggel is cimborál?" - Maga Isten cimborál a gonosszal, szimbiózisban él vele... hiszen létezik a gonosz, Isten beszélget vele és alkut köt vele. - Van pár pap, aki " Heil Hitler!"-rel üdvözölte a keresztény világot a legkiszolgáltatottabb történelmi időben! Tehát mind lélekkel, mind testtel olyan keresztény emberek választottak keresztényellenes pártokat, akinknek a példája Isten, ördöggel cimborálása. Háborúba sodró kijelentést tett Orbán, és mégis rászavazott a Fidesz 2/3... „Megtanultam, hogy amikor esélyed van megölni riválisodat, akkor nem gondolkozol, hanem megteszed” (Orbán) És hát a Jobbikkal is, MiÉP-pel is volt érzelmi és munkakapcsolata Orbán Viktornak. Ezek szerint hiába a csicsás istenismeret és ünneplő papi ruha és a cifra végű bot... csak 10 éves gyerek értelmi képességre futja a most éppen Kocsis Fülöp személyében, ezzel a kis viszontválaszával.
Cserei
2022. április 03. 06:46
Genyus, méltó vagy a nevedre.
Trombitás Keresztély
2022. április 03. 03:29
Mondja a megzavart nemi identitású nőnek öltözött pedofil, hazugságokat terjesztő párt-propagandista. :DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!