Brüsszelben nincs ennél fontosabb dolog

2022. május 19. 16:34

Kötelezettségszegési eljárást indítanak ellenünk, mert állítólag valamit kiszúrtak a jogrendszerben.

2022. május 19. 16:34
null
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

„Brüsszelben nincs ennél fontosabb dolog: újabb kötelezettségszegési eljárást indítanak Magyarország ellen, mert állítólag valamit kiszúrtak a magyar jogrendszerben...”

Nyitókép: MTI/EPA/Stephanie Lecocq

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2022. május 20. 12:53
MÁR MINDEGY HOGY AZ EU-ban VAGYUNK VAGY SEM!... Illetve így legalább félévente akármilyen módon indítanak +kötelezettségi eljárást" ellenünk... és az ország fizetheti az ügyvédeket, a jogászokat a bírákat, a bírálókat a köpködőket, az utálkozókat a gyűlölködőket az irigyeket az aljaskodókat stb stb...
Gulyásleves
2022. május 20. 08:00
30 éves koncesszió mészárosnak... Látható hogy a fideszt egyáltalán nem zavarja semmi....
Trombitás Keresztély
2022. május 19. 23:18
Dicsak, Buksi! Megint loptak?? Ki gondolta volna! Brüsszelben, nyugaton szarnak arra, hogy Farhátisztánban hányszor nyer a Lopesz kétharmaddal, csak éppen arra nem, hogy hogyan lopják el az ő polgáraiktól összetarhált segélyt.
néhai Ch.Pilot
2022. május 19. 23:00
"Kötelezettségszegési eljárást indítanak ellenünk, mert állítólag valamit kiszúrtak a jogrendszerben." Az egész jogrendszerünket kiszúrták maguknak - ők se tudják, miért -, bár rég rájöhettek volna már, hogy semmit sem érnek el az eljárásaikkal. Elfér a többi mellett a sufniban. :-D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!