Jakab példája megmutatja, hogy ha tahón viselkedsz, az milyen következményekkel jár

2022. május 31. 22:44

Gyerekek, ezért ne legyetek tahók!

2022. május 31. 22:44
null
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„Szerintem Jakab példája szépen megmutatja, hogyha tahón viselkedsz, az milyen következményekkel jár: vesztesz, elhagy a családod, barátaid, szövetségesed, belekeveredsz egy zaklatási ügybe, mindenki kinevet és maradsz a titkárnőddel, a munkalakásban.

Gyerekek, ezért ne legyetek tahók!”

Nyitókép: Ceglédi Zoltán Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Teringettét
2022. június 01. 10:56
Mondtam már párszor: A tahónál már csak a balos tahó a rosszabb. A legrosszabb pedig a balos tahóvá átvedlett jobbos tahó, aki ebben a történetben nevezetesen a tahó Jákob Petya.
Papalimapapa
2022. június 01. 09:16
Egy vérproli nem tud nem tahó lenni. Ez az egyetlen beazonosítható tulajdonsága. Ennek alapján gyűjtötte maga köré Jakab az övéit. Akik most tahó módon támadták hátba. A támadást egyébként Jakab mérhetetlen tahósága generálta. Tobzódó tahóság, tahó tobzódás. A kígyó a saját farkába harapott. És pont. Irány az SZDSZ tároló. Azaz a kuka.
szürkeSzarvas
2022. június 01. 08:52
A Jákób utja a cigányiskolába vezet vissza-ahol a "hallgatók" kiköpnek tőle. A mamuszos is "lekapcsolta" a luxus anált és orált a "munkalakásban". A gány exponenciálisan terjed,ahogy a Fekete főtörzs mondaná.. :)
Ben Jeremiah
2022. június 01. 08:13
"Toroczkai hirtelen milyen szalonképesek " Ez kurvára nem igaz. Jószerivel Toroczkai nevét a fészbukkon le sem lehet írni, mert rögtön tiltás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!