Az EU Amerika kesztyűbábja

2022. június 18. 15:49

A brüsszeli fősodratú, föderalista elitet a globális pénzügyi háttérhatalom irányítja.

2022. június 18. 15:49
null
Fricz Tamás
Fricz Tamás
Magyar Nemzet

„Milyen állapotban van ma az Európai Unió, miközben zajlik az orosz–ukrán háború? Meghasonlott állapotban. És miért? Mert már nem ismeri fel a saját érdekeit. Mások érdekeit szolgálja ki, akik viszont ideológiai, morális kérdésként tálalják ezeket az unió elitjének, akik ezt a szempontot hasznos idió­taként elfogadják és eszerint cselekednek, és ezt várják el az unió minden egyes tagállamától.

Hogyan is énekelte Cseh Tamás a Telihold dalában? »Nem érted, hogy mit látsz, nem érted, mit nézel, itt hálókat szőnek nagy szándékú kézzel.« És: »Mivel most világunk nagy holdfényben fürdik, s mi velünk történik, azt máshonnan küldik.«

Fordítsuk le ezt a politika nyelvére.

Az Európai Uniót, pontosabban a brüsszeli fősodratú, föderalista elitet a globális pénzügyi háttérhatalom irányítja. Ezt most már ki kell mondani, mert ha nem tesszük, nem is értjük meg azt az őrületet, amit Brüsszel művel.

A globális elit az elmúlt évtizedek során behálózta az unió legfontosabb intézményeit (»menetelés az intézményeken át« – mondta a ’68-as diáklázadás egyik vezetője, Rudi Dutschke), a bizottságot, a parlamentet, az unió bíróságát, s részben az Euró­pai Tanácsban jelen lévő tagállami vezetőket. Soros Gyuri bácsi saját hálózata ebben persze nagyon fontos szerepet játszik, de nem kizárólagosan.

Ha ezt elfogadjuk, akkor már csak azt kell megkérdeznünk: mi a globális elit célja? Mi a célja a Világgazdasági Fórumnak (WEF), Klaus Schwabnak és az ott tömörülő, világot irányító globalista gazdasági, politikai, médiabeli, közéleti csúcselitnek az orosz–ukrán háború kapcsán?

Nem más, mint az Egyesült Államok által vezetett egypólusú világrend fenntartása, és egy új, globális világkormányzás létrehozása, a 2020-ban meghirdetett, liberális és újkommunista Great Reset (Nagy Újrakezdés) által. E »nemes« cél legnagyobb akadálya a nemzeti szuverenitását, ortodox keresztény kultúráját és nagyhatalmi romantikáját őrizni akaró Oroszország léte, katonai és félig gazdasági ereje. A másik akadály Kína, de utóbbi bonyolultabb kérdés, vele egyszerre próbálnak szembe szegülni és tárgyalni, esetleg félig-meddig bevonni a nagy terv végrehajtásába (lásd Kína részvételét a WEF-ben).

Oroszország azonban egyértelműen útban van.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. június 19. 17:03
Te meg a csüngőhasú csicskása vagy.
Finale*
2022. június 19. 12:42
Egyebkent sokan hangoztatjak,hogy "Ettől persze még nem kellett volna megtámadnia Ukrajnát". Rendben de megis mit kellett volna tennie? Es most hagyjuk az "okosan targyalni" dolgokat mert lathattuk,hogy az usa es az ot tamogato hatterhatalom semmifele targyalasra nem volt hajlando, sot a mar alairt egyezmenyeket sem tartotta be es minel tovabb hallgatott Oorszorszag az a nyugatot annal jobban felbatoriotta.
confitür
2022. június 19. 12:26
Végre valahára,egy szakmabeli nyilvánosan kimondja az igazságot.
Finale*
2022. június 19. 10:50
Ez nagyon erdekes erdemes meghallgatni, foleg a vege : Már nem érdemled meg! Hátraarcot csináltatna az észak-atlanti elit a Földlakókkal - Karc FM https://www.youtube.com/watch?v=8Tk1jbmhrRQ
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!