Hadházy az angolokat kifütyülő gyerekekről: Azok a politikusok a hibásak, akik az ország kirablását hergeléssel akarják elleplezni

2022. június 06. 15:18

A baloldal politikusa szerint az agresszív propaganda a gyerekekre is kihat.

2022. június 06. 15:18
null

Hadházy Ákos a Facebookon kommentálta az Angol-Magyar meccs nyomán kialakult konfliktust. 

A baloldali politikus bejegyzésében kifejti, hogy „Kovács Zoltánnak igaza van abban, hogy nem azok a gyerekek hibásak, akik szégyenszemre kifütyülték a rasszizmus ellen tiltakozó angol focistákat”.

Hadházy szerint „A hibásak azok a politikus bácsik,

és az agresszív propagandájuk még a gyerekekre is így hat”.

Nyitókép: YouTube

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mennyei Hang
2022. június 08. 07:21
Már az általános iskolában kitüntető figyelmet kap(ott) a foci. Aki focizott azt elengedték órákról nekik nem kellett ugyanannyit teljesíteni ugyanahhoz a jegyhez és soha nem bukhattak meg. Szerintem ma sincs ez másképp. Ebből következtetve nagyon kevés focista van aki aktív pályafutását követően civil foglalkozást is tud űzni. Ebben a versengő közegben elvárás teljesítmény a mindenkin történő átgázolás és lassan elvárássá válik a sovinizmus is. A gxerekek pedig (fiúkról beszélünk) genetikailag bizonyított módon kinézetre is és viselkedésre is az apjukra akarnak hasonlítani. Ergo nincs mint csodálkozni ha a gyerekek nem értik, kifütyülik a rasszizmus elleni megnyilvánulást. Más kérdés, hogy lehetne tiltakozni másképpen is. Magyarországon is vannak (voltak) nagyon jó roma, sváb, horvát nemzetiségű focisták. A probléma az szerintem hogy ezzel a viselkedéssel a gyerekek jegelik a környező országokban tapasztalható magyargyűlöletet és megágyaznak a nemzetközi sovinizmusnak is.
Vad Virág
2022. június 08. 04:41
Van ennek az embernek egy becsípődése! Ki kéne kezelni!
Lajoss
2022. június 07. 22:10
Alakul az Orbán-Jugend..
Zo-Lee
2022. június 07. 21:30
Te Szarházy! Te korrupt kis köcsög! Remélem lerohad a kezed amikor majd a 6milliód összegyűlik. Te kunyeráló kis pöcs! Ápold úgy a lovakat mint Ciccolina! Legalább akkor kussba maradsz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!