Születésnapomra: van egy álmom

2022. június 02. 13:20

Nincsen másik út, mint megtanulni újra szabadnak lenni!

2022. június 02. 13:20
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Egy országról, ahol újra érték lesz a szabadság és nem szégyen. Ahol megértjük, hogy a látszólagos biztonság ígéretével a legfontosabb kicsünket vették el tőlünk. Elhitették velünk, hogy a diktatúra megvéd minket a saját maga kreálta ellenségektől: a menekültektől, a gendertől, a melegektől, az óvodásokat nemváltó műtétekre kényszerítő transzlobbitól és a vén Európától, ahova szívünk mindig is tartozott. De ennek fejében megfosztottak minket attól, ami igazán emberré tesz, vagyis a szabadságtól. S mit kaptunk cserébe? Csupán a biztonság hamis illúzióját, ami most éppen az összeomlás szélén áll. Mert minden kártyavár, amit a megtévesztés gyenge talapzatára építettek, összedől egyszer. És vajon ki véd majd meg minket a teljes káosztól vagy a jogfosztás további rémálmaitól?

Nincsen másik út, mint megtanulni újra szabadnak lenni! Sőt tovább megyek, azt is meg kell tanulnunk, hogy ki tudjunk állni EGYÜTT a szabadság mellett. Meg kell értenünk végre, hogy a diktatúra egész eddig módszeresen azon dolgozott, hogy elszigeteljen minket egymástól, hogy meggyűlöljük honfitársainkat, hogy ember legyen a másik ember farkasa újra. Akárcsak a múltban a vérbe és gyilkolásba fordult diktatúrák idején. De ez nem történhet meg újra! Most kell felépítenünk a józanság, az emberség és a normalitás ellenállását! A Szabadság köreit!

S meg kell találnunk egymást újra. Rá kell jönnünk arra, hogy hiányzunk. Hogy hiányzunk egymásnak. Mert csak az olyan emberi közösségek, ahol megértik és meg is élik a szabadságot, tudnak nemzetet gyógyító és formáló erővé válni.”

Nyitókép: Perintfalvi Rita Facebook, Szűts Pál

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2022. június 05. 20:33
Levelezőn vagy estin indulsz neki?
marica61
2022. június 05. 15:07
EZ A NÖNEK MONDOTT VALAKI EGY SÁTÁN
III. Öreg Banya
2022. június 03. 09:12
Rohadj meg élve te féreg.
BlancoAgilon38
2022. június 03. 09:06
Mitől lenne diktatúra? Miért nem vagy szabad. Mocskos libbant bolsevik kurva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!