Mit engedhet meg magának egy politikus?

2022. július 13. 17:22

Azt semmiképpen nem, hogy s*ggnyalónak nevezzen egy újságírót.

2022. július 13. 17:22
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„Olyan arcok kerültek be az Országgyűlésbe, mint például Vajda Zoltán. A műkedvelőknek jelzem, hogy a parlamenti felszólalásait érdemes megfigyelni, mert kritikán aluliak. Az MSZP-s politikus legutóbb egy interjúhelyzetben s.ggnyalónak nevezte a munkatársaimat és engem. Egy országgyűlési képviselő s.ggnyalónak egy olyan riportert, aki kérdezni mer tőle. Vajda egyébként azért lett indulatos, mert hétvégén abban a választókerületben szenvedett vereséget a baloldal, ahol ő az országgyűlési képviselő, de ettől ez még nem ok arra, hogy bárki s.ggnyalónak nevezzen egy másik embert.

Ezek olyan mélységek, amelyek eddig nem képezték részét a magyar politikai életnek. Egy képviselőről joggal gondolhatná az ember, hogy rendelkezik valamiféle viselkedéskultúrával. Úgy fest, hogy naiv vagyok, ha ezekről ezt feltételeztem.

Egy dolog nyugtat. A magyar emberek többségében még megvan az igény a minőségre. És az ilyen minőségű emberek gyorsan kipörögnek abból a rendszerből, amit a többség elfogadhatónak ítél.”

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tiszai
2022. július 15. 20:20
Majd ha Mátrai Máriát is ugyan úgy megfuttatjátok, mint Gurmai Zitát. Majd ha Órbánnak is 12.-sze felteszed ugyanazt a kérdés, .mint Márki-Zajnak, akkor nevezheted magad és társaikat újságírónak.Addig viszont s.gnyalók vagytok.
jánosbácsi
2022. július 14. 17:01
Danika te meddig lehetnél "újságíró "ha nem nyalnál segget?
Lajoss
2022. július 14. 16:19
Pedig Dani te is egy állampárti seggnyaló vagy.
síróbohóc
2022. július 14. 14:08
De hát ha egyszer egy seggnyaló vagy Dani, legalább lennél büszke rá! Mindenesetre boldog karácsonyt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!