Ha van a jogállamiságnak és a demokráciának megcsúfolása, lábbal tiprása, akkor ez az

2022. július 09. 10:54

A média és az FBI eltakarította az útból a FIFA és az UEFA demokratikusan megválasztott elnökét.

2022. július 09. 10:54
null
Szöllősi György
Szöllősi György
Facebook

„Ha van a jogállamiságnak és a demokráciának megcsúfolása, lábbal tiprása, akkor az a brutális és – mára világosan kiderült – minden jogi megalapozottságot nélkülöző eljárás, amellyel a mainstream média és az FBI eltakarította az útból a FIFA és az UEFA demokratikusan megválasztott, semmilyen bűncselekményben nem vétkes elnökét, Sepp Blattert és Michel Platinit, igazi iskolapéldája ezeknek. De a FIFA-t felvirágoztató, ma már 86 esztendős Blatter és a futballtörténet egyik legynagyobb egyénisége, az 1984-es franciaországi Eb-t némi túlzással egyedül megnyerő, a 2016-os Eb-t Franciaországba vivő, ám arról kitiltott Michel Platini hétéves meghurcolását nem lehet meg nem történtté tenni, örök szégyene marad mindazoknak, akik részt vettek benne.”

Nyitókép: MTI/EPA/Keystone/Peter Schneider

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. július 11. 15:48
Mind a kettő gazember volt,olyan,mint,te kicsiben!
csjanos
2022. július 11. 13:15
....nem zörög a haraszt...
Vasalo
2022. július 10. 14:08
Remélem most Platini meg Blatter sok milliora fogja perelni a gazembereket akik a nevüket rontották, beleértve több neves ujságot is akik mint potyautasok felszálltak erre az aljas vonatra.
Reszelő Aladár
2022. július 10. 09:55
A médiának mintha lenne némi túlhatalma. A végrehajtói hatalmat folyvást kritizálja, a törvényhozást előre befolyásolja, esetünkben a közvéleményt előre megdolgozva előre ítéletet hoz. Ha a bíróság esetleg másképp döntene, akkor rosszul döntöttek, esetleg nem függetlenek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!