Pokoli állapotok uralkodnak Svédországban!

2022. augusztus 28. 07:56

A tömeges bevándorlás drámaian megváltoztatta Svédország lakosságát.

2022. augusztus 28. 07:56
null
Kovács András
Kovács András
Facebook

(...) „Svédország mindössze két generáció alatt a világ egyik legbiztonságosabb országából Európa egyik legveszélyesebb országává vált. Ugyanebben az időszakban a tömeges bevándorlás drámaian megváltoztatta Svédország lakosságát. A 2022 szeptemberi választásokon szavazásra jogosultak közül 1,2 millióan Svédországon kívül születtek – mintegy 200 000-rel több külföldi, mint az előző, 2018-as választáson. A 18-21 év közötti első szavazók közül majdnem minden negyedik 18 éves választópolgár vagy külföldön született, vagy két szülője külföldön született. Malmö központjában csaknem minden második első alkalommal szavazásra jogosult személy külföldi származású.

A muszlim bevándorlók Svédországban, más európai országokhoz hasonlóan, túlnyomórészt a szociáldemokratákra vagy más szocialista, vagy baloldali pártokra szavaznak. Mostanra azonban olyan sokan lettek és olyan magabiztosak, hogy saját politikai pártokat is alapítanak. Mikail Yüksel, egy török származású muzulmán, a Partiet Nyans vezetője, amelynek olyan városokban vannak követői, mint Malmö. Yüksel amellett érvelt, hogy a néhai svéd művész, Lars Vilks egyik művét el kellene égetni, mert az állítólag iszlamofóbiát képvisel.”

A fotó illusztráció: MTI/EPA/Arie Kievit

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
foldizs
2022. augusztus 30. 12:26
Ő sem járt még soha Svédországban? Vagy csak mint Lázár Bécsben? :D
Epiphone
2022. augusztus 30. 08:37
Nem baj...... a jolet kitermeli az eletkeptelenseget.....egy herelt tarsadalom csak hasonlo semmi vezetoket valaszt..... azok pedig hozzak a sajat ostobasagukat..... pl. dajcsland, usa.....
nemox
2022. augusztus 30. 03:18
Hogy is volt az? "Ahol könyveket égetnek, ott előbb utóbb embereket is égetni fognak."
Lajoss
2022. augusztus 29. 19:11
Szeretném itthon azt a pokoli svéd életszínvonalat..ezt még a birkák sem kajálják be..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!