Makizaj papizik

2022. augusztus 02. 21:32

Egyébként nagyon finom volt a gulyásleves, így volt valami kis sikerélményük az elmúlt hónapok sorozatos kudarcai után!

2022. augusztus 02. 21:32
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Lecsapott a potyára…

»A szentgotthárdi Csatafutáson minden futó kap egy gulyásleves kupont a rajtcsomagban, amit a befutás után lehet beváltani. A versenykiírásban így szerepel: Minden főfutamos, hobbi és parafutamos indulót vendégül látunk egy gulyáslevesre«.

Meglepetésünkre az éppen itt lévő MMM elnökség, köztük Márki-Zay Péter és Bana Tibor is jókat falatozott a gulyáslevesből. Nem láttuk őket a futók között egyik futamban sem, így nem tudjuk, hogyan jutottak ehhez a »potyához«?

Akkor, amikor még sok futó be sem ért a célba, vagy akik beértek, azok még a zuhany alatt voltak, így nem lehetett tudni, jut-e minden futónak?

Egyébként nagyon finom volt a gulyásleves, reméljük ízlett nekik is, így volt valami kis sikerélményük az elmúlt hónapok sorozatos kudarcai után!”

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2022. augusztus 03. 20:40
Genetikai hulladékok!
sagirdilsiz
2022. augusztus 03. 12:49
Hogyan-hogyan? a szolidaritás fő baloldali érték, valaki futott,------- és az első szembejövő láthatóan rászorulónak odaadta a kuponját.
19540321
2022. augusztus 03. 08:41
Zsóti! Ha tudod milyen finom volt a gulyásleves akkor te is ettél belőle. Kérdés te is futottál vagy potyáztál?
Galerida
2022. augusztus 03. 07:06
Nem kell statisztikusnak lenni annak megállapításához, hogy valakinek fontos volt lelkes munkáslevelezőket ráizgatni Bayer írásaira. Ez érthető, de miért kellett az ostobák közül toborozni? Szűk az anyagi keret, vagy csak ezek voltak kaphatók?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!