Létezik egy olyan kifogás, hogy a pedagógussztrájk kicseszés a gyerekekkel

2022. augusztus 31. 15:43

Létezik egy olyan kifogás, hogy a pedagógussztrájk kicseszés a gyerekekkel

2022. augusztus 31. 15:43
null
Tibi atya
Facebook

„Létezik egy olyan kifogás, hogy a pedagógussztrájk kicseszés a gyerekekkel.

Ócska blődli, gyáva bujkálás a gyerekek háta mögött. Bepótolják majd a szükségtelenül hosszú nyári szünetben. Nem, ez nem kicseszés a gyerekekkel.

Ez a szülőkkel kicseszés. Ha hirtelen félmillió gyereknek kell megoldania az otthoni gyermekmegőrzést és a pihenésre fordítható szabadságot erre áldozni, az óriási szívás. Csakhogy jól kommunikálható, hogy ezt nem a pedagógusoknak köszönhetik, hanem Orbán Viktornak.

Egyetértek azokkal a hangokkal, akik szerint ezt a választások előtt kellett volna (érettségizni is lehet két héttel később). De nem értek egyet azokkal, akik szerint most már teljesen mindegy. Nem az, csinálni kell. Dicsértessék!”

Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dinerman
2022. szeptember 01. 20:01
Egy igazi pöcs vagy! Dicsértessek! "
szürkeSzarvas
2022. szeptember 01. 12:59
A szakszervezetek hiteltelen prostituáltakká lettek moslékos hátterfigurák kedvéért. A többi-manir.
Európai téridő
2022. szeptember 01. 08:54
Van iskolás gyereked, Tibi atya? Mikor voltál utoljára szülői értekezleten? Egyáltalán, mit tudsz te minderről, hülyelvtárs?
darazs442
2022. szeptember 01. 08:51
Tényleg van, aki azt hiszi, hogy azért nem érdemelnek a tanárok fizetésemelést, mert nem állnak ki magukért? Nem az lenne a feladatuk, hogy oktassanak és neveljenek? Hogy lehet idekeverni a cionistákat, az EU-t, vagy az ellenzéket? Nem a kormány feladata (lenne), hogy a nemzet napszámosait megbecsülje erkölcsi és anyagi szempontból is? Persze, hogy van, aki nem való a pályára, de aki ide való, az sem marad már meg ilyen körülmények között! A pedagógusok fizetése covidtól, válságtól, háborútól függetlenül megalázó már évek óta. Mindig van mire hivatkozni, de szép ígéretekre nem adnak kenyeret a boltban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!