Hont Gyurcsány bőrébe bújva versel: Elkúrtam, nem kicsit, nagyon. Azt mondtam, hogy abbahagyom

2022. augusztus 20. 16:02

Az újságíró egy Facebook-poszt alá kommentelt.

2022. augusztus 20. 16:02
null

Hont Andrást is megihlette Gyurcsány Ferenc augusztus 20-i verse. A volt miniszterelnök szombaton közösségi oldalán azt írta, hogy már Szent István is tudta, hogy Magyarországnak helye a nyugat, nem pedig a kelet.

Hazában otthon lenni, könnyed természetességgel benne élni, európaiként magyarnak lenni, trikolort büszkén viselni, az kellene. És majd eljön”

– fogalmazott a DK elnöke.

Az Index erről szóló Facebook-posztja alatt Hont András azt írta, hogy ő Gyurcsányénál is sokkal jobb verset tud.

Elkúrtam. Nem kicsit, nagyon. Azt mondtam, hogy abbahagyom. De persze hazudtam, még ezt is elkúrtam, nem baj, mert kitart a vagyon”

– írta.

Nyitókép: YouTube

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
foldizs
2022. augusztus 21. 18:42
Az elmúlt 12 év nagy elszámoltatását nem jut eszébe számon kérni a kormányon?
ZOARD
2022. augusztus 21. 08:45
Gyurcsány nélkül nincs Orbán!
Farkas Piroska
2022. augusztus 21. 06:49
Poénnak elmegy ...
states
2022. augusztus 21. 02:08
Jobboldalon is vannak, akik Ferit tehetségesnek tartsák, hogy mi okból az rejtély, ahogy mondani szokták, a vakok közt a félszemű a király. Márpedig abban az ellenzéki csürhében, ahol például Kamugeri, meg Jakab is miniszterelnökségre pályázhatott, nemhogy csak vakok vannak, de a gyaloggalopp fekete lovagjai is dögivel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!