Bolgár György, az LSD és a saját magáról adott útijelentés

2022. szeptember 20. 20:29

Bolgár György Gulyás Márton vendége volt. Rávettem magam, és belenéztem az adásba, bár eddig sikeresen elkerültem az ismert rádiós pályafutását.

2022. szeptember 20. 20:29
null
Mező Gábor
Mező Gábor
A Hálózat

„»Hm« – Gulyás Márton nem egyszer reagált így a beszélgetés közben. Ellentmondani, kutakodni nem akart [az már szinte ellenséges lenne, és ez azért egy baráti, már-már mosakodásra is jó portré-interjú volt, az »igazi ellenség« közös a Klubrádióval, és az már nem az imperializmus, hanem Közép-Európa Darth Vadere, Orbán Viktor], de egy jó »hm« mindenre jó. Akár finom jelzésre is. Én is szívesen használom.

Ne vegyük el, Gulyás kétségtelenül ügyes, és Bolgártól eltérően sokkal kevésbé szektás. Főleg mióta nem vörös-festékezik, és kicsit szolidabb imázst kapott. S persze ostobának sem tűnhet: azért csak kimondta, hogy a Bolgár által elmesélt esti mesék azért ellentmondásban vannak azzal, amit hallott az ember. [Vagy amiről tud, tehetnénk hozzá]. Hogy ennyire szabadelvű volt a Rádió, hogy a fiatal Bolgár csakúgy kimehetett Londonba a választásról tudósítani.”

Nyitókép: Partizán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kurbitalis
2022. szeptember 22. 19:19
Két oktávos Koncz Zsuzsika is azt hazudta, hogy a Kádár-érában a fiatalok és amúgy mindenki szabad volt, azt gondolt és mondott, amit akart. Főleg, ha nem gondolt semmit és nem is akart semmit mondani, mint pl. Koncz Zsuzsika. Amikor ő a Táncdalfesztiválon lóbálta magát, akkor szabadult, 1970-ben Schmidt Mária, és haláláig szó szerint üldözték, ugyanazok. Aztán meg, ha a többi rockert nem is említenénk, Zsuzsika elfelejtette, hogy az Illés együttest azért tiltották el egy évre, mert engedély nélkül nyilatkoztak Londonban a Szabad Európa rádiónak. Bolgárúr egy kretén, hazug gazember. Ezek ebben szocializálódtak.
merkur
2022. szeptember 21. 15:42
bejelentés a távközlési hatóságnál?
MyOp
2022. szeptember 21. 15:12
A nagyok, micsoda fokozatosság. Volt már nála a Szilágyi János a kommunista, most jött drága Bolgár úr drága, aki még kommunistább, aztán gondolom a Bánó elvtárssal zárul a sor, aki a legkommunistább mindhármuk közül.
Szittya66
2022. szeptember 21. 08:25
Kedves Bolgár elvtárs! Mikor jön legközelebb Debrecenbe? Legutóbb is sikerült megúsznia a verést, csak egy zászlórúddal verték fejbe, de mivel ez kevésnek tűnik a gyógyulásához, ezért folytatjuk a kúrát!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!