Most Németh Balázs mosolyog, boldog

2022. szeptember 02. 13:43

Megkapta a jutalmát a Fidesztől az eddig végzett feladatáért.

2022. szeptember 02. 13:43
null
Márki-Zay Péter
Facebook

„Németh Balázs az M1 volt Híradósa lett a budapesti atlétikai vb-t szervező cég vezérigazgatója.

Egy olyan ország sosem lesz sikeres, ahol nem az elvégzett munka, a szaktudás és teljesítmény a mérvadó, hanem a hatalomhoz való lojalitás. Elképesztő, már-már bicskanyitogató az, ahogy a Fidesz embereket és szakmákat aláz meg azzal, hogy politikai kötődés alapján ültet embereket egy-egy jól fizető székbe. 

Mivel érdemelte ki Németh Balázs az atlétikai vb-t szervező cég igazgatói pozícióját?  Hát biztosan nem a kiváló szervezőkészségével, vagy a nagy múltra visszatekintő sportteljesítményével, és egész biztosan nem a kiemelkedő pénzügyi és vállalkozási ismeretivel. Tudjuk mivel, hiszen aki akarta láthatta az elmúlt közel 10 évben a M1 Híradóiban. Most pedig Németh Balázs mosolyog, boldog, mert megkapta a jutalmát a Fidesztől az eddig végzett feladatáért.”

Kapcsolódó

Németh Balázs: Egyszer sem bántam meg a hírekhez fűzött kommentárjaimat, de most százezrek helyett milliókhoz szeretnék szólni
Exkluzív interjút adott a Mandinernek Németh Balázs, az M1-től elköszönő híradós, aki – ahogy Schmidt Ádám sportállamtitkár bejelentéséből bizonyossá vált – szeptembertől a jövő évi atlétikai világbajnokságot szervező Budapest 2023 Nonprofit Zrt. vezérigazgatója lesz. Az igen megosztó, a „Német Balázs vagyok” bloggal olykor százezreket megszólítani képes médiaszemélyiség aktív atlétikai múltjához és kihívásokat kereső énjéhez nyúlik most vissza, de konzervatív értékrendjéből továbbra sem enged. Bővebben is érdekel...

Exkluzív interjút adott a Mandinernek Németh Balázs, az M1-től elköszönő híradós, aki – ahogy Schmidt Ádám sportállamtitkár bejelentéséből bizonyossá vált – szeptembertől a jövő évi atlétikai világbajnokságot szervező Budapest 2023 Nonprofit Zrt. vezérigazgatója lesz. Az igen megosztó, a bloggal olykor százezreket megszólítani képes médiaszemélyiség aktív atlétikai múltjához és kihívásokat kereső énjéhez nyúlik most vissza, de konzervatív értékrendjéből továbbra sem enged.

Nyitókép: Mandiner/Mátrai Dávid 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. szeptember 04. 09:06
Pelikán elvtársat új őrhelyre nevezte a Párt..
nyugalom
2022. szeptember 03. 17:59
Ha valakit, hat makit fizették, fizetik!
Fleto
2022. szeptember 03. 09:50
Makizaj a dagadt Gurmai Zitát nevezte volna ki, aki olyan gyorsan tud futni vagy az ajtós Ágicát bár neki egyensúly zavara van!
states
2022. szeptember 03. 09:12
Tehát már egy komcsit tuti megütött a laposguta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!