Oké, feladom

2022. szeptember 29. 20:49

Tehát a ruszkik fegyverként használják a vezetéket, és felrobbantják a fegyvert, amit használnak. Itt az ideje meghajolnom a kikezdhetetlen logika előtt.

2022. szeptember 29. 20:49
null
Megadja Gábor
Megadja Gábor
Facebook

„Oké, feladom.

»A Kereszténydemokrata Unió (CDU) egyik vezető szakpolitikusa, Roderich Kiesewetter, (...) szerint (...) Moszkva megmutatta már, hogy az orosz földgázt közvetlenül – Ukrajna és Lengyelország megkerülésével – Németországba szállító Északi Áramlat vezetékrendszereket »eszközként«, az energiát pedig »fegyverként« használja, így a minapi támadás »illeszkedik« az eddigi orosz mintázatba, amelynek jellemzői az „állami terrorizmus” és a hibrid műveletek«.

Tehát a ruszkik fegyverként használják a vezetéket, és felrobbantják… a fegyvert, amit használnak. Ellenünk.

Itt az ideje meghajolnom a kikezdhetetlen logika előtt.

(*Amúgy megint egy német, nem tudom, feltűnt-e. Csak mondom.)”

Nyitókép: MTI/AP/Dán fegyveres erők

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Saksafar
2022. szeptember 30. 18:12
Arra mindenesetre jó lesz, hogy nem kell a németeknek ezúton sem gázt szállítani. De nyilván megoldják, hiszen már májusban azt mondták, hogy nem kell az orosz gáz. :))
csulak
2022. szeptember 30. 17:17
az USA a ludas
Polgári attitűd
2022. szeptember 30. 15:53
"... a ruszkik fegyverként használják a vezetéket, és felrobbantják a fegyvert, amit használnak." Függetlenül attól, hogy ki tette, a "fegyverük" felrobbantásával is csak nyernek, mert felhasználhatják akár arra, hogy az EU országait egymásnak ugrasszák, akár arra, hogy a hazai közvélemény szemében még nagyobb ganajnak tüntessék fel a nyugatot, ami annyira elvetemült, hogy képes felrobbantani a ruszkik gázvezetékét.
nempolitizálok
2022. szeptember 30. 13:15
A libsiknek ezt kötelező elhinni. Nem is kérdőjelezi meg egyik sem:DD Amúgy a NATO víz alatti tengeralattjáró-érzékelő audió rendszere simán észrevette volna az orosz tenger alatti mozgásokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!