Till Attila: Tanárokat kirúgni azért, mert kiállnak az igazukért, nagyon gáz (VIDEÓ)

2022. október 03. 17:36

A műsorvezető hálás a tanárainak, ezért szolidáris a pedagógusokkal.

2022. október 03. 17:36
null

„Nagyon sokat köszönhetek a tanáraimnak, az egész életemre kihat, amit tőlük kaptam!

– ez volt a címe Till Attila műsorvezető vasárnap délutáni bejelentkezésének, melynek apropója: a Kölcsey Ferenc Gimnáziumból menesztett tanárok és a tiltakozások voltak.

Mint mondta, a pedagógusok jó ügyért sztrájkolnak, a mostani fizetésükből képtelenség megélniük. Ha nem sikerül a tanári béreket rendezni, akkor sokan elhagyják a pályát, és nem lesznek pedagógusok Magyarországon. Till szerint ez szomorú történet.

Később elmesélte, egy óbudai lakótelepen nőtt fel, kiemelkedő szerepet játszottak a tanárok az életében.

Egyik osztályfőnökének a vezetésével bebarangolták az egész országot az akkori vándortáborok keretében. „Ő olyan típusú pedagógus volt, aki az egész életét a gyerekeknek szentelte. Ez a nehéz ebben a pályában, és ezért lehet őket sokra becsülni, hiszen ez életforma. Az igazán jó tanárok feláldozzák a saját életüket” – mondta Till, akinek a rajztanárnője hamar észrevette a tehetségét, és azzal biztatta, hogy lehet belőle még festő is.

Kitért rá, hogy a lakótelepi világban a többség az autószerelő-, villanyszerelő- és a szobafestőszakma horizontján mozgott. De a műsorvezető további életére erősen rányomta a bélyegét ez a két tanára.

„Ha ők nincsenek, akkor lehet, hogy a televízióban sem szerepelek. Nagyon hálás vagyok a tanáraimnak, és nem szeretném elfelejteni azt, mennyit segítettek nekem” – mondta Till Attila.

A teljes videó:

Nyitókép: Facebook

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2022. október 06. 19:02
Már alig várják a most érettségiző fiatalok, hogy néhány hónapon belül többet keressenek, mint a mostani tanáraik, hiszen egynegyedével nőtt a katonák illetménye. Persze egy határvadász beosztás sem le becsülendő.
syphax
2022. október 05. 11:04
"..Tanárokat kirúgni azért,.." NEM(!) TANÁROK AZOK AKIKET KIRÚGTAK, HANEM BALLIBERÁLIS POLITIKAI AGITÁTOROK ÉS PROPAGANDISTÁK. A TANÁRSÁGHOZ KÁBÉ ANNYI KÖZÜK VAN, MINT KISZEL TÜNDÉNEK AZ EINSTEINI RELATIVITÁSELMÉLETHEZ...T.TILLA MŰVÉSZ ÚR!
marica61
2022. október 04. 10:01
attila nem azért rugták ki öket amire hivatkozol hanem azért mertMEGTAGADTÁK A MUNKÁT. azt gondoltam eddig,hogy egy NORMÁLIS ember vagy de neked is csak a hirnév és a pénz a fontos
DoomGuy
2022. október 04. 08:47
Amit a TVben művelsz haversrác, na az nagyon gáz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!