Vadon Janiról és az RTL-ről

2022. október 22. 22:27

Az ilyen típusú műsorvezetőket egész egyszerűen el kell takarítani.

2022. október 22. 22:27
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„És ekkor jött Vadon Jani, és ilyeneket kérdezett a gyerektől többek között: Tudod-e, hogy én vagyok az Isten? Si, senor ! Ez különösen jól veszi ki magát akkor egy ilyen fehér, nulla, senkiházi alak az kérdezi egy bennszülöttől, hogy tudod-e, hogy én vagyok az Isten? Aztán azt is megkérdezték a gyerektől: Tudod-e, hogy én vagyok az apád ? Igen, uram! Jött a válasz. Ha-ha-ha. Kvázi lek…rvázták a gyerek anyját, akinek minderről fogalma sem volt. 

Meggyőződésem, hogy 25 éve az ilyen alakok és ez a színvonalú úgynevezett kereskedelmi televíziózás permanens bűncselekményt követ el. Permanens bűncselekményt követ el egy egész társadalom ellen, amikor is elhitetik ezzel a társadalommal – és most már a második generáció nő fel így –, hogy kétszáz szavas szókincsű, fogalmatlan, ostoba, semmi emberek a celebek. Mindenki rájuk akar hasonlítani, ők a sztárok, továbbá azt gondolják, hogy ha ugyanilyen embereket, nehéz sorban lévő embereket nyilvánosan megaláznak, az remek szórakozás.

Nem tudom, hogy mi lesz a következő lépés, még mit tudnak csinálni, azt viszont tudom, hogy ennek előbb-utóbb – de inkább előbb – véget kell vetni. Ha nem akarjuk, hogy végképp megrohadjon a társadalom szellemileg és lelkileg, akkor ezt a fajta televíziózást és az ilyen típusú celebeket, az ilyen típusú műsorvezetőket egész egyszerűen el kell takarítani.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2022. október 26. 14:14
Tolvaj Bayer, a Magyar média legnagyobb mocska te vagy! Te beszédhibás törpe szar !
BőröndÖdön
2022. október 23. 22:03
Még jó,hogy van nekünk a szeplőtelen Zsozsó..Bruhaha
kecsketenyeszto
2022. október 23. 20:28
Zsoltika! Megint túlgondoltad a dolgot... A gyerek (családja) megkapta a bérét a szereplésért és valószínűleg semmit sem értett a dologból. Igen, a színvonal a béka segge alatt van, de elhiheted, hogy az RTL nézői nem különbek a TV, M1 nézőktől... sőt! A népbutítás a ti érdemetek is, sajnálatos, hogy erre van igény az országban ilyen mértékben. Elgondolkozhatnátok rajta, hogy vajon miért és elárulom, hogy a megnyilvánulásaid sem felfelé húzzák a színvonalat.
Tikkadt Szöcske
2022. október 23. 09:09
Eklatáns példája annak, miszerint: 1. a negatív reklám is hasznos. 2. Bármit meg lehet tenni a szent profit ( jelen esetben a nézettség ) növelése érdekében. Az egész egy megrendezett bohóckodás. Nem hinném, hogy van lejjebb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!