Baranyi a jól megszokott akol-meleghez, a már jól ismert safe spacere készült az ATV-ben

2022. november 08. 12:13

A PestiSrácok munkatársa pedig a polgármester asszonyt megpróbálta a létezésével provokálni.

2022. november 08. 12:13
null
Apáti Bence
[origo]

„Baranyi Krisztina Ferencváros polgármestere a napokban az ATV stúdiójában járt, ahol megrendülten és őszintének tűnő megdöbbenéssel vette tudomásul, hogy Magyarországon a baloldali, ellenzéki újságírókon kívül élnek és dolgoznak kormánypártiak is.

Rosszul esett, sőt, fájt neki, láthatólag szinte patologikus mértékben traumatizálta a Pesti Srácok munkatársának, Szalai Szilárdnak a jelenléte, aki a polgármester asszonyt megpróbálta úgymond létezésével, és kérdésekkel provokálni.

Baranyi ugyanis a jól megszokott akol-meleghez öltözött, lélekben a már jól ismert safe spacere készült, ahol barátilag, jó hangulatban szokott lehetősége lenni dicsekedni, meg fideszezni, hiszen egy újságíró első és legfontosabb dolga a Fidesz kritizál.. izé a hatalom ellenőrzése.

Na szóval, akkor itt azért van egy kis zavar az erőben.

A fenti definíció ugye a volt indexesektől, a jelenlegi telexesektől származik, és még akkor jött ki a baloldali propagandagyárból, amikor az országban alig-alig voltak ellenzékiek polgármesteri pozíciók birtokában. Csak aztán megérkezett 2019 és az ellenzék néhány emberi hibát kihasználva több várost és kerületet elvitt, azaz: hatalomba, HATALMI POZÍCIÓ!!!-ba került.

A teljesség igénye nélkül Pécs, Budapest, Miskolc, az első, a második és a kilencedik kerület is baloldali vezetést kapott, ahol a kormányt gyűlölő politikusok a mai napig a hatalmat gyakorolhatják.

Azóta a baloldali propaganda szépen halkan, sunyin, meg lábujjhegyen, a szőnyeg alá söpörte ezt a »kizárólag az tekinthető újságírónak, aki a hatalmat kritizálja« kezdetű dolgot, és ott folytatják, ahol abbahagyták, pontosan azt csinálják, mint amit régi harcostársaik, a Nap Kelte, meg a Népszabadság végzett Gyurcsány alatt, és amit ők tettek 2019 előtt, vadul, vörös fejjel, vicsorogva támadják a Fideszt, az ellenzéki polgármestereket pedig szerelmes tekintettel marketingelik, a Rákosi rendszert idéző, egészen zavarba ejtő termelési riportokban számolnak be például Karácsony Gergely és Örsi Gergely progresszív, a várost, a kerületet, sőt, az egész világot szebbé, jobbá meg élhetőbbé tevő fontos és szexi intézkedésekről.”

Kapcsolódó

A liberális politikus dönti el, ki az újságíró? - Botrányosra sikerült az ATV reggeli műsora (videó)

Egészen szürreálisra sikeredett az ATV pénteki Szigorlat című műsora, amelyben a vendégújságíró Szalai Szilárd, az interjúalany pedig Baranyi Krisztina volt. A Pesti Srácok (PS) munkatársa azzal kezdte, hogy a ferencvárosi képviselők is csupán a médiából értesültek az önkormányzati szociális lakásban élők fűtési problémáiról, illetve arról, hogy a kerület nem tudja kifizetni a megemelkedett rezsiszámlát.

Nyitókép: Mandiner Archív

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. november 08. 22:02
Bence,védhetetlenül Undorítóak vagytok.
btete757
2022. november 08. 18:51
Tisztelt Apáti Bence és társai ! Orbán Viktor mikor adott utoljára interjút az ATV-nek pedig az lassan baráti Tv-nek számít ? 10 éve hívják folyamatosan. Az évi 1x-i sajtótájékoztatós kérdés felelekre is alaposan kiválogatják ki mehet be, leginkább az álellenzéki ATV kérdezhet más kormánykritikus ellenzéki orgánumot be se engedik nincs elég szék a teremben.
koronaszepe
2022. november 08. 18:26
https://www.youtube.com/watch?v=Hyl7zeS8dAQ 1:50-től
Davidov
2022. november 08. 18:25
Egy culáger fizetett ócska propagandista kisköcsög. Erölködött, aztán lefosta a saját lába szárát. Szerencséje, hogy nem búvárruhában volt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!