Már 5 órája leleplezték a balliberális oldal hazugságait a külföldi finanszírozás kapcsán

2022. november 27. 20:26

De a Soros-féle propagandasajtó (444, Telex.hu, HVG, 24.hu és társai) továbbra is hallgat róla.

2022. november 27. 20:26
null
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

Rákay Philip már 5 órája kitette a videóját, amiben leleplezte a balliberális oldal hazugságait a külföldi finanszírozás kapcsán, de a Soros-féle propagandasajtó (444, Telex.hu, HVG, 24.hu és társai) továbbra is hallgat róla. Pedig kiderült: minden állítása a baloldalnak a külföldi pénzek kapcsán hazugság volt. Nem több ezer adakozó mikroadományokból származik a többmilliárdnyi pénz, hanem a Soros-hálózat utal nekik. Az is kiderült, hogy a pártok kampánytevékenységére költötték ezt a pénzt, ami illegális. A hallgatásuk egyben beismerés: ők is részesei ennek a hálózatnak és most hogy lebuktak, behúzzák fülüket-farkukat. Külföldi pénzből külföldi érdekeket szolgálnak. Szégyen!”

Márki-Zay szerint tízezrek adták össze az amerikai pénzt, közben csak 11 adományozót lehet azonosítani Korányiék honlapján

Rákay Philip kommunikációs szakember a Facebook-oldalán bejelentette , majd bemutatta vasárnap délután új bizonyítékait a baloldal hárommilliárd forintos amerikai kampánytámogatási botrányában : Kiderült: van egy képernyőmentése a Korányi Dávid nevével fémjelzett Action for Democracy (AfD) honlapjáról, amely szerinte bizonyítja, a baloldal hónapok óta hazudik arról, pontosan kitől és mire érkezett a hárommilliárd forintnyi támogatás.

Frissítés, 2022. november 28. 13:20: 

Cikkünk megjelenését követően Korányi Dávid a Telexen reagált a videóban elhangzó állításokra. Az AfD vezetője szerint január óta „többezres nagyságrendű” támogató állt a szervezet mögé. „A nagy leleplezésként tálalt screenshot a több százból egyetlen kampány egy kiragadott pillanatban való állapotát mutatja csak, semmit nem mond az összképről” – állítja. 

Azt azonban a Telex is elismeri, hogy azon a (még ma is elérhető) oldalon, amelyet Rákay a videóban bemutatott, valóban nem kellett megadni útlevélszámot. Ezzel kapcsolatban Korányi azt nyilatkozta a lapnak, hogy a magyar, útlevélszámot kérő donációs oldal a régi honlapon működött, és az már nem elérhető április óta. Azt ígérte, hogy a szervezet informatikusai előkeresik a tavaszi verziót. Az AfD első embere azt hangsúlyozta; „nincs olyan törvényi előírás, amely alapján ellenőrizniük kellene a támogatók állampolgárságát. Ez csak egy extra gesztus volt a részükről, hogy megelőzzék a támadásokat, ami „»hiú ábrándnak bizonyult«”.
 

Nyitókép: Mandiner Archív

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 166 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ultimax
2022. november 28. 13:52
A balmédia persze, hogy hallgat róla, mert nekik ez nem új. Ásít.
budapesti
2022. november 28. 12:55
Bíróságnak kell feloszlatnia a Demokratikus Koalíciót. És ha a cinkosságot vállalnak vele, akkor a többi ellenzéki pártot is. http://keresztenyszocialis.blogspot.com/2022/02/birosagnak-kell-feloszlatnia.html?view=magazine
Sün Balázs
2022. november 28. 11:58
Azt is érdemes lenne megvizsgálni, hogy a baloldali előválasztás második fordulójában visszalépett Karácsony Gergely MAGÁNSZEMÉLY - mert a törvény nem tette lehetővé számára, hogy főpolgármesterként népszavazást kezdeményezzen - milyen forrásból fedezte a FUDAN egyetem elleni népszavazáshoz szükséges 200.000 ezer aláírás gyűjtését 2022. januárjában, szép kékes színű papírba csomagolását, csatárláncban való bemutatását a Kossuth téren, stb.... Ez sem két fillér volt! Vajon ezt az a hamvába hullt akciót ki finanszírozta?
zolizolizoltan
2022. november 28. 11:09
Nekem úgy tűnik, hogy a Megafon aktivistái azt akarják elhitetni, hogy külföldi magyar állampolgárok nem adományozhatnak magyar pártoknak. Szerintem ezt a mantrát kevés Fidesz szimpatizáns veszi be.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!