A szeretet nem árt! Senkinek nincs joga az erőszakra!

2022. november 24. 15:10

A kapcsolati erőszak minden formája elfogadhatatlan.

2022. november 24. 15:10
Hornung Ágnes
Hornung Ágnes
Facebook

„A kríziskezelő ambulanciák már akkor segítséget nyújtanak, amikor valakiben először megfogalmazódik, hogy valami nincs rendben.

Ma egy ilyen krízisambulanciát látogattam meg, ahol a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet szociális igazgatójával, Rácsok Balázzsal beszélgettem a problémáról és annak fontosságáról, hogyan tudunk minél több segítséget nyújtani az érintetteknek.

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy segítsük a kapcsolati erőszak áldozatait, ezért is növeltük az elmúlt három évben háromszorosára a védett szállások férőhelyeinek számát és működtetünk a nap 24 órájában telefonszolgálatot. Tervünk, hogy a jövőben még tovább növeljük az ambulanciák számát és országszerte prevenciós programokat indítsunk.

A szeretet nem árt! Senkinek nincs joga az erőszakra!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
emesealma
2022. november 24. 19:30
A szociális törvényről mi a véleménye vajon a szociális át asszonynak...? Mert az jobban érdekelne igazából......
Jacques Foche
2022. november 24. 18:18
A verbálisra is értendő.
Lajoss
2022. november 24. 17:41
A vak komondor..
Kormánypárti1
2022. november 24. 16:23
Van egy kis szépséghibája ezeknek az eszmefuttatásoknak. Aki erőszakra vetemedik egy kapcsolaton belül, és aki belemegy egy ilyen kapcsolatba, ott soha nem volt szeretet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!