Transz-totalitarizmus: a gender-nihilizmus legdurvább arca

2022. december 04. 13:45

Erről szól az egész, egy szektáról.

2022. december 04. 13:45
null
Rodrigo Ballester
Corvinák

„Erről szól az egész, egy szektáról.

A népes woke-galaxisban rengeteg delíriumos ideológia létezik, de egyiknek sincs (az állatvédők kivételével, akik képesek egy vágóhidat egy megsemmisítő táborral vagy egy legyet egy emberrel összehasonlítani) olyan totalitárius DNS-e, mint a transz kollektívának.

Amikor megláttam az őket teljes szívvel támogató kormányok, nemzetközi szervezetek és multinacionális vállalatok végtelen listáját, megdöbbentett a gondolat, hogy ennek a fanatizmusnak a nagysága arányos a befolyásával: az aktivisták egy aprócska kisebbségének legőrültebb posztulátumai hirtelen az éber kapitalizmus és a globalizmus jelszavává váltak. Kinek a kárára? Pontosan ez a veszély: szinte mindenki és szinte minden kárára.

Mindenekelőtt a valóság kárára, mert a transzkultusz fő dogmája az, hogy egyenesen tagadja a valóságot, különösen annak legnyilvánvalóbb aspektusát, a biológiai aspektust: mi emberek több százezer éven át hittük, hogy férfinak vagy nőnek születünk, és kiderült, hogy mindez egy társadalmi konstrukció, egy bolygóméretű, évezredes összeesküvés! A pokolba a megdönthetetlen tudományos bizonyítékokkal!”

Fotó: Pixabay

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2022. december 08. 11:55
Mindig is voltak kretén barmok a világban, és leélhették fogyatékos életüket úgy, hogy soha senki nem hallott róluk, kivéve, ha valamilyen érdekcsoport elkezdte őket pénzelni, hogy a saját céljainak megvalósulását egyengesse vele. Most csak annyival másabb a helyzet, hogy a média nemcsak tudósít, hanem alakítja is a dolgokat.
budapesti
2022. december 05. 11:47
Új, átfogó törvényre van szükség a homoszexualizmus és transzszexualizmus ellen. http://keresztenyszocialis.blogspot.com/2022/06/kulon-uj-torvenyre-van-szukseg.html?view=magazine
nakatomi
2022. december 04. 18:59
Van a cikkben több érdekes részlet: "És végül ne feledjük, hogy a transzőrület a nők elleni frontális támadást is jelent, mert guruk tagadják a létezésüket, megalázzák, becsmérlik, sőt kényszerítik őket. Még a tálibok sem nevezik a nőket "menstruáló lényeknek", "méhhel rendelkező egyéneknek" vagy "vaginával rendelkező embereknek". A sokféleség dogmájával együtt járó valóságtagadás arra kényszerít mindannyiunkat, hogy jogként ismerjük el egy apró kisebbség legvadabb vágyait, egy egészségtelen nárcizmus gyümölcseit."
stug
2022. december 04. 17:59
Amikor már a címhez is a Bakos-féle idegen szavak szótára kell...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!