Horvát lap: Horvátország és Magyarország az EU trójai falovai

2022. december 24. 15:00

Ivan Hrstić véleménycikkében arról ír, hogy a horvát államfő Magyarországgal együtt Putyin érdekeinek kedvez.

2022. december 24. 15:00
null

A Vecernji.hr véleménycikkének szerzője szerint Zoran Milanovic horvát államfő Magyarországgal, a boszniai Szerb Köztársasággal, Szerbiával és Fehéroroszországgal egy csoportba sorolta Horvátországot. A publicista szerint ezek az országok támogatják Vlagyimir Putyint.

Idézik a hovát köztársasági elnököt, aki szerint „az utolsó horvát veréb számára is világos lehet, hogy hozzáképest Orbán kisgyermek, Vucic pedig ijedt nyúl”. A véleménycikk szerzője szerint,

amit Viktor és Aleksandar nem mond ki, előbb-utóbb megteszi Zoran és hozzátette, Horvátország Magyarországgal együtt osztozik az EU trójai falovának címén.

 Nyitókép: DAMIR SENCAR / AFP

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
roughneck
2022. december 24. 22:36
Soros Gyuri azert nem lopta a napot, minden europai orszagba betelepitette az idozitett bombat a mediacsapataval. Most meg robbantgat a kis terrorista... :-))
szilvarozsa
2022. december 24. 20:49
Nem vagy DeKás? :))) Hülye gyerek, te DeKásabb vagy Gyurcsánnál, Dobrevnél, vagy a Gréczynél is! Ők hatalomvágyból, anyagi érdekből DeKásak, de te ostobaságból, magyargyűlöletből, aljasságból, és még sorolhatnám, de minek! Semmi vita nincs itt. Mindenki egyetért abban, hogy te egy modoros, ostoba, faszfej ballibbant DeKás vagy! Még te is, csak szégyelled!
Syr Wullam
2022. december 24. 20:14
"Horvát lap: Horvátország és Magyarország az EU trójai falovai" Az miért baj? Nem az lenne a gond, ha az oroszoké lennénk? Vagy csak megint nem megy a magyar nyelv?
elfújta az ellenszél
2022. december 24. 19:10
Ha lenne stílusérzéke a cikkírónak, akkor nem trójai falovat, hanem láncos kutyát írt volna. Bár ahogy ismerem a mostani firkászok felkészültségét, először megkérdezné hogy mi az
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!