Putyin, a részeg

2022. december 09. 14:15

Ha elhinnénk, amit a sajtóban olvastunk akkor a részeges Putyin ötféle halálos betegségben szenved.

2022. december 09. 14:15
null
Kontra
Facebook

„Az ukrán-orosz háború minden korábbi fegyveres konfliktusnál nagyobb médiafigyelmet kap. A tényleges eseményekről szóló beszámolókon kívül naponta születnek nevetséges, ijesztő és szürreális álhírek, pletykák.

Ha mindent elhinnénk, amit a haladó sajtóban olvastunk az orosz elnökről azt kéne feltételeznünk, hogy a részeges, ideggyenge Putyin már legalább ötféle halálos betegségben szenved, leghűbb szövetségesei mind elpártoltak tőle, hatalmát már csak gyilkosságokkal tudja stabilizálni és már csak órái vannak hátra. Nem csodálkoznánk, ha jövő héten megjelenne egy jelentés az ukrán hírszerzéstől, ami szerint Oroszország első embere valójában kerekesszékes, fekete, vak hölgy, aki gyűlöli a zsidókat, ezért Ukrajna után Izraelt fogja megtámadni.

Nem lenne sokkal nevetségesebb, mint az az állítás, hogy Putyin részegen nyilatkozik a nyilvánosságnak.”

Putyin részegen tartott előadást az ukránok szerint (Videó!)

Vlagyimir Putyin „részegnek" tűnt, amikor egy újságíróknak tartott beszédében Ukrajnát vádolta az orosz rakétacsapások miatt. Az Index szúrta ki azt a Twitteren megjelent videót, amelyen az orosz elnök azzal vádolta Ukrajnát, hogy a Moszkva által kirobbantott háború során többször is provokálta Oroszországot. „Most nagy a zaj a szomszédos ország energetikai infrastruktúráját ért csapásokról.

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolizolizoltan
2022. december 10. 09:11
Ne túlozzunk, Putyinnak csak egyféle rákja van, de azt nem tudjuk, milyen típusú, ezért találgatnak.
Akitlosz
2022. december 10. 01:24
A Mandiner bevallja, hogy marhaságot írt? Semmi önbecsülése nincsen.
Töki
2022. december 09. 23:56
Él még? A háború óta már 28 rákja volt. De csak azóta. :)))))
Simon Attila
2022. december 09. 21:29
Na ja. Az ellenzéki média szerint minden héten meghal és még lábgombája is van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!