Csak bennem lesz irgalom

2023. január 16. 06:20

Ragacsa köti a semmit.

2023. január 16. 06:20
null
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Ragacsa köti a semmit,

Hiszik, hogy több annál.

Bájol, mintha lenne.

Nincs.

Múlik, hervad, roskad, zuhan.

Szégyen kusza elegye fogja bemocskolni őket. Lehajtják majd fejüket,

magyarázkodnak.

Nem úgy gondolták.

De úgy.

Rosszabb, hogy tették is.

Csak bennem lesz irgalom.”

Nyitókép: Mátrai Dávid

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 243 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
V Tamás László
2023. január 18. 10:01
Agyrém ez az ember . Bolondok házában így ahogy van nem lógna ki a sorból .
KBA98
2023. január 17. 17:18
Kérem az Istent, hogy csak addig éljek, amíg az Orbán kormány van hatalmon, mert ez a tetves, gyilkos bandája és családja olyan életet fog itt teremteni, melyhez képest Észak-Korea egy nyaraló hely!
Palatin
2023. január 17. 12:53
Gyurcsány tekintete a fotókon inkább sunyi, mint acélos szokott lenni, de végre sikerült neki egy kifejezö, biológiai jellemzöit tekintve is pontos szelfit csinálnia, ami akár az útlevelébe is passzolna: https://imgsrv.origos.hu/c11574e53873ea835beaeb80366a59cce436efff/zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17686-1666178592-ej7nes1shbjcic2nkfujdvh0cecg3b0o.jpg?w=600&h=400&t=4 Szinte hihetetlen, de Gyurcsányt néha tépi a lelkiismerete, és ilyenkor így meakulpázik: Pofátlanul csak hazudtunk reggel, délben, este, Vajon a ti szemetekben ez oly szépen fest-e? Gyurcsány vagyok nem tagadom, a magyarok veszte, Ki oly sok ember boldogságát komiszul elcseszte. Adjál mégis egy újabb esélyt a kókler Ferónak, Még akkor is, ha unokáid ezért jól megrónak. Nálam csak a mutyi számít, nincs helye melónak, Megtehetem, bőröm vastag, mint egy csatalónak. Bár jól tudom, kívánjátok, hogy hamar kimúljak, Adja Isten, hogy még egyszer rátok szabaduljak. Megoldom a problémátok, mint még soha senki, Úgy éltek majd mint egy csöves, éhenkórász jenki." Igen, hát ilyenek ök....: Dögevö Keselyük köröztek fölöttünk, Öszödön kiderült, hogy mindent felettünk. Velünk a Gyurcsány-párt iszonyúan elbánt, Lerobbant országunk, ezért hívtuk Orbánt. Dilettáns Katyvasszal hülyítenek ismét, Kanaánt ígérnek, söt szabadságot is még. Sátáni kísértés környékez meg kamaszt, Gyurcsány szájából folyvást döl a malaszt. Dúvadok Ketrecben, röpködnek a párnák, Úgy tünik, mintha a lókötök a diadalt várnák. Bár a libsik minden magyart hülyének néznek. Szabad az út továbbra is az építkezö kéznek.
Palatin
2023. január 17. 12:51
Gyurcsány a terrorizmusra is hajlamos DK-jával és annak hátsó udvarával, olyan gyülölködö, minden társadalmi értéket lábbal tipró, felfokozott feszültséget, rossz hangulatot, már-már pogrom-veszélyt gerjeszt az egész országban, hogy ez érezhetöen a bünözések, söt a közlekedési balesetek számának a növekedéséhez is vezet. Az utóbbi idöben gyakoribbá váló rendörök elleni támadások is ezt támasztják alá. Már régóta nem volt olyan magas az eröszakos büncselekmények száma, mint amióta Gyurcsány a DK-val, - azaz a saját SS-rohamcsapatával -, kikiáltotta az egész állami berendezkedést az ö saját ellenségének és az embereit az ellen a frontra küldte, ármánykodni, szabotálni, zavart kelteni. Ök már az eröszaktól sem határolódnak el, nem egyszer követtek el eröszakot kritikus véleményt hangoztatókkal szemben. A DK egyre inkább egy terrorisztikus attitüdöt vesz fel. Gyurcsány a magyarok nyilt ellensége. Erre még büszke is, és másokat is erre buzdít. A kormánynak feltétlenül lépnie kell ez ellen a káosszal fenyegetö bolsevik támadás ellen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!