Ez egy akkora bomba, ami az egész világgazdaságot megfektetné

2023. április 11. 18:14

Kell ezt piszkálni, de komolyan?

2023. április 11. 18:14
null
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

„Ajánlom alapos olvasásra a BBC összefoglalóját a kérdesről. Ha ebből nem látszik mi az agenda, a hit, semmiből. Az idézőjeles »reunification«, a végén a tajvani identitásról.szóló rész sugallata, stb.

Mit csinál az USA? A One China politika megkérdőjelezése, Biden »Yes«, a fegyverszállítasok, stb. Úgy, hogy Ukrajnában háború van – zseniális.

Ez egy akkora bomba, ami az egész világgazdaságot megfektetné - a legjobb esetben. Rosszabb esetben kínai-amerikai háború. Kell ezt piszkálni, de komolyan?

Lassú, alapos olvasást ajánlok, igen, azt sugallja a nyugati sajtó számos zászlóshajója, amit az előző bejegyzésben írtam.”

Nyitókép: Mátrai Dávid/Mandiner

***

***

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2023. április 11. 23:05
" Kell ezt piszkálni, de komolyan?" Kell bizony, mert akkor a diktátor patkányok is elpusztulnak. Inkább dögöljön minden ember!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Minthogy rajtam élősködjenek a diktátorok!!!!!! Megölni az összest !!!!!
Alcofrybas
2023. április 11. 21:55
Kijev, Kabul, Tajpej, Szöul, jelmondatod költőiul megvan, ácsi: Slava Tajvan! Biden bácsi jön, ha baj van.
pitypang1125
2023. április 11. 21:02
Éppen ideje. Az agresszív, öntelt jenkiknek egy csicska lángos. Amit művelnek a világban, arra soha senki sem hatalmazta fel őket.
Istók3
2023. április 11. 20:57
Hoppá!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!