Dobrev, könyörgöm, nem lehetne tisztességesen?

2023. június 29. 06:15

Helyesebben tenné Gyurcsány felesége, ha maradna csupán önnön háztartása igazgatásánál.

2023. június 29. 06:15
null
Bognár Zsolt
Bognár Zsolt
Facebook

„Dobrev, könyörgöm, nem lehetne tisztességesen?

Tiszta szívből ajánlom kizárólag a baloldali árnyékkormány előtt hasra eső megvezetetteknek Szalai Piroska Mandineren szemlézett cikksorozatát Dobrev Klára „elemzéseiről”, nyilatkozatairól. Legyünk előzékenyek és mondjuk azt, hogy Dobrev állításai olybá tűnnek, mintha köszönőviszonyban se lennének a tényszerű valósággal.

Javaslom a kormánypártoknak, hogy nem szégyen a sok balos mellébeszélés mellett az igazat is átadni az arra szomjazóknak, így a a gyurcsányi »Inflációs Akadémia« mintájára meghirdethetnék a gyorstalpaló »Igazmondás Akadémiáját«, ahova meginvitálhatnák Dobrev Klárát, vajon képes-e a kurzus elvégzésére vagy sem. Utóbbira tippelek.

Egész egyszerűen nem értem azokat, akik Dobrev sorozatos demagóg mellébeszélései és egyszerűen cáfolható hamisságai ellenére képesek mégis hitelt és bizalmat adni neki. Az orbáni ellenszenvet csúcsra járató mózesi »oldalbordának« a hitegetésen túl olyan üres a közgazdasági és távlatos vízióinak a szatyra, hogy abból nem országot, de még egy kisboltot se tudna elvezetni tisztességesen.

Helyesebben tenné Gyurcsány felesége, ha maradna csupán önnön háztartása igazgatásánál, de ha a spájzában levő, gazdagon felhalmozott szem-szájnak ingeréül szolgáló dolgokról is azt beszéli be magának, hogy lám-lám üres a stelázsi, akkor a vendégeit is csak kőlevessel fogja tudni megkínálni.

Országunk jövője egész egyszerűen nem múlhat olyan emberen, embereken, akiknek a hatalmi vágya képes eltagadni és elhomályosítani a tényszerű, adatokkal alátámasztott köznapi valóságát hazánknak.

Ébresztő baloldali választók, ideje lenne az eszmélésnek! Hányszor 4 év és hány kétharmad kell még a jelenlegi személyi állományotokból való kijózanodáshoz?”

***

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bokrosbirka
2023. július 17. 08:14
Ez a bolgár kanca tisztességről beszél? Már megint jót röhögtünk!
bagoly-25
2023. július 08. 21:44
Tömören összefoglalva: az ország vezetésére teljesen alkalmatlan bukott és népszerűtlen volt miniszterelnök nem merte újra jelöltetni magát, ezért tolta előre a szintén alkalmatlan, ráadásul előnytelen külsejű, fiúfrizurás feleségét. Mi lesz a hozadéka ennek a megoldásnak? Nem nehéz kitalálni: Újabb kétharmados győzelem a jobboldalnak.
makapaka2
2023. július 06. 18:32
Dobreva azt a szót, hogy tisztesség nem ismeri. Az ő Apró, Dobrev, Gyurcsány családjukban, a hazaárulás, lopás, gyilkolás, hazudozás a hozzájuk kötődő szavak.
EX_Terminator
2023. július 02. 23:25
Ez az alattomoskodó patkány meg a tehene tényleg azt hiszi hogy bármit be fogunk venni az ócska színjátékából a hazugságaiból? Még mindig tényleg azt képzeli hogy arra a gyalázatra amit műveltek velünk van, lehetséges bocsánat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!