Nahát, Donáth elvtárs!

2023. június 12. 20:00

A libsi világban, ahol maga meg a lánya számítanak, nem lesz ennek semmi következménye.

2023. június 12. 20:00
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

Szexuális abúzus, erőszak, testi sértés, ráadásul egy nővel szemben...

Hát ennyire nehéz feldolgozni, hogy elárult mindent?

Nem maradt semmi más, csak ez?

De nyugodjon meg Donáth elvtárs, a libsi világban, ahol maga meg a lánya számítanak, nem lesz ennek semmi következménye.

Ennek sem lesz.

És ha van egy kis ideje, próbálja meg elképzelni, mi történne itt, ha egy jobboldali politikusról mondanák ki ugyanezt az ítéletet. Na ugye, te szarházi...

***

Nyitókép: MTI / Szigetváry Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2023. június 14. 11:48
Még mersz ugatni tolvaj Zsóti, egy pár fideszes pedofil kutyát kimentettek! Gyerekbaszó csicska banda vagytok!
Palatin
2023. június 14. 10:57
A velejéig korrupt, nemzetellenes, áruló dollárellenzék vádolja a Fideszt! Az egyetlen pártot, amelyik Magyarország érdekeiért dolgozik. Bruhahahaha..... No elmentek ám a búsba! Különben is.... Pukkadj meg te kis genetikailag is bolsevik Donáth-pulyka... Csak Donáth apó kezét figyeld, Az nök között nagy pánikot kelt. Bár szoknyák alatt fürgén matat, De göze sincs már, hogy mit kutat. Kislánya egy ádász bajkeverő, Mint példaképe Rákosi és Gerő, Nö létére van benne pusztító erő, Az unió zsoldjába nagy ricsajt ver ő.
01234567890
2023. június 14. 09:46
Zsóti! Azt írtad, a pápa demens vénember. A barátod, a hobbista zoopedofil. Egy másik barátod drogozik, melegorgiákra jár. Szintén barátod, drogos nem meleg orgiákon vesz részt. Ez az erőtök, fedezitek a drogozást, az orgiázást, ha kell rendőrökkel foglaljátok le a bizonyítékokat. Úgy jártok majd mint Nyikoláj. Remélem a havi nettó 4,5-5 millió elég, nem kell kölcsönkérned.
Felvidéki MAGYAR
2023. június 13. 20:48
Undorító véglény!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!