A Nyugati téren gyűjtöttem ma aláírást az oktatás megmentéséért

2023. június 08. 21:14

A momentumos politikus természetes élőhelye mindig is az utca volt.

2023. június 08. 21:14
null
Donáth Anna
Facebook

„A Nyugati téren gyűjtöttem ma aláírást momentumos társaimmal az oktatás megmentéséért. Felemelő volt látni, mennyien jöttek oda maguktól, hogy támogassák a Momentum javaslatát.

Fontos, hogy minél többen gyertek, és megmutassuk a társadalmi támogatottságot az Európai Bizottságnak küldött indítványom mögött.

És ha jöttök, tudunk beszélgetni is az oktatás és az ország helyzetéről, jövőjéről. Hiszen a momentumos politikus természetes élőhelye mindig is az utca volt: ahol találkozni lehet a hétköznapi emberekkel, és beszélgethetünk a számukra fontos témákról.

Itt vagyunk, elérhetőek vagyunk, és kíváncsiak vagyunk rátok! Gyertek ki a pultjainkhoz Budapesten és szerte az országban a városok, települések főterein, csomópontjain.”

Nyitókép: Donáth Anna Facebook-oldala

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Abafy Alfréd
2023. június 10. 13:02
Anna, a múltkorjában érdeklődtem apuka zaklatási ügye felől, de válasz nem érkezett. Valójában csöcsörészi e még a takarítónőket, vagy felhagyott ebbéli huncutságaival a vén fickó?
Advocate
2023. június 09. 21:46
Ugyanolyan szar szemét hazaáruló vagy mint a nagyapád volt!
Mr.Woof
2023. június 09. 19:48
Köszönjük a munkád, Anna!
hátakkor
2023. június 09. 19:26
Semmi akkumulátorgyár??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!