Putyin Ukrajna és a Nyugat szemszögéből nem a legrosszabb vezető

2023. június 29. 17:20

Liberális-progresszív utód biztosan nem lesz, ilyen opció nincs Oroszországban.

2023. június 29. 17:20
null
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

„A Wagner nem csak az orosz oldalon harcoló alakulatok közül volt a legjobb, hanem a háború legjobb teljesítményei fűződnek hozzá – ezt ukrán oldalon is sokan elismerik. Ami történt ebben az értelemben jó Ukrajnának, és abban is, ha a Prigozsin-Szurovikin páros nyer, az oroszok megkettőzik az erőfeszítéseiket. Putyin Ukrajna és a Nyugat szemszögéből nem a legrosszabb vezető, ha megy, keményebb és eltökéltebb is jöhet utána. Liberális-progresszív utód biztosan nem lesz, ilyen opció nincs Oroszországban.

***

Nyitókép: Földházi Árpád

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
APESZ72
2023. június 30. 10:12
ok
zolizolizoltan
2023. június 30. 08:20
Fogalmazzunk úgy, Putyinnál csak rosszabb vezetője lehet Oroszországnak.
Vidėken újrakezdő
2023. június 30. 07:53
Ezek szerint Demkó olvassa a Mandit. Hónapok óta téma itt, hogy Putyin után jöhet keményebb, harciasabb orosz vezető is.
Zsaturnuzs
2023. június 30. 06:19
"Liberális-progresszív utód biztosan nem lesz, ilyen opció nincs Oroszországban." Létrejötte óta militarista állam, és mindmáig feudális berendezkedésű. Vékony középréteg fölött szűk elittel. Még a klasszikus liberalizmusnak sincs esélye, nemhogy a jólétből kivirágzott, kényeskedő, emberjogi irányultságú, képmutató változatának... Szokás szerint brutális hatalmi harcokban dől el, ki vezeti tovább a legnagyobb népességű és területű európai országot, de a politikai vitákba a köznépnek nincs beleszólása. Muzsikoknak kuss!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!